Η Μαριάντα Πιερίδη το έχει πάει σε άλλο level με την ευλυγισία της
Showbiz

Η Μαριάντα Πιερίδη το έχει πάει σε άλλο level με την ευλυγισία της

Η Μαριάντα Πιερίδη δεν είναι καλή μόνο στις νότες και το τραγούδι, αλλά και στην yogα.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να την ακούμε να τραγουδάει, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει κάνει μια στροφή στην πορεία της κι έχει βρει αυτό που την αντιπροσωπεύει και το κάνει και πολύ καλά.

Η Μαριάντα Πιερίδη μετά την έλευση του γιου της έκανε ένα διάλειμμα από τη μουσική, ωστόσο ανακάλυψε τη yoga, και εμφύσησε σε αυτήν. «Κάνω πάνω από μια δεκαετία, όχι όμως συνεχόμενα. Κάποια στιγμή γνώρισα μια κοπέλα που κάναμε παρέα και μου είπε πως θα πρέπει να το δω πιο επαγγελματικά, ώστε να διδάξω, καθώς ο τρόπος ζωής μου είναι βασισμένος γύρω από τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία της γιόγκα», είχε πει παλαιότερα στην Secret, ενώ μάλιστα διαθέτει και δύο certificates πλέον.

Το πάθος της για την εν λόγω μορφή άσκησης, αλλά και η προσήλωσή της, της χάρισαν μια αξιοζήλευτη ευλυγισία και η Μαριάντα Πιερίδη εντυπωσιάζει! Βέβαια, από την ενασχόλησή της με τη yoga, έχει αποκομίσει και έναν τρόπο σκέψης που εστιάζει στη θετικότητα και το well being, με την ίδια να έχει εκφράσει: «Ξεκινάμε πάλι αφοσιωμένοι στα θετικά! Χαμογελάμε στα δύσκολα! Βοηθάμε ο ένας τον άλλο, σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και ζούμε τη ζωή στο έπακρο»!

Δες την, λοιπόν, στις ακόλουθες φωτογραφίες και θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved