Αρναούτογλου-Λιανός πάντρεψαν στενό συνεργάτη τους (photos)
Showbiz

Αρναούτογλου-Λιανός πάντρεψαν στενό συνεργάτη τους (photos)

Μία πολύ ευτυχισμένη στιγμή με τους συνεργάτες του μοιράστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η σύντροφό τους Νάνσυ Αντωνίου. 

Ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες -και πλέον και κουμπάρος- του παρουσιαστή στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του στο ραδιόφωνο, ο Παναγής Τζωρτζάτος παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Τσελούδη. Κουμπάρος του ζευγαριού όμως ήταν και ένα ακόμα μέλος της ραδιοφωνικής παρέας, ο Γιώργος Λιανός.

Το ραντεβού για τους μελλόνυμφους είχε δοθεί στο Δημαρχείο Περιστερίου όπου τους περίμεναν ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσαλίκης οι οποίοι και πάντρεψαν με πολιτική τελετή το ζευγάρι.

Φυσικά τις εντυπώσεις έκλεψαν οι δύο κουμπάροι αλλά και η Νάνσυ Αντωνίου η οποία είναι και αρχισυντάκτρια της ραδιοφωνικής εκπομπής όπου συμμετέχουν όλοι.

Η τελετή έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα με τους... εμπλεκόμενους να κάνουν συνεχώς πλάκα και να πειράζουν τον γαμπρό ενώ η όμορφη νύφη έλαμπε από ευτυχία μέσα στο αέρινο λευκό φόρεμά της.

Αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε γεύμα για τους λιγοστούς καλεσμένους σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής όπου το νεόνυμφο ζευγάρι δέχτηκε από στενούς συγγενείς και φίλους τις καλύτερες ευχές για μία κοινή ζωή γεμάτη χαρές και ευτυχία.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved