Η άγνωστη συγγένεια του Στάνκογλου με τη Στεφανία που πάει Eurovision!
Showbiz

Η άγνωστη συγγένεια του Στάνκογλου με τη Στεφανία που πάει Eurovision!

Αυτό ομολογουμένως δεν το γνωρίζαμε! Ότι ο Γιάννης Στάνκογλου είναι θείος της Στεφανίας που μας εκπροσώπησε και σκοπεύει και του χρόνου να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

Το είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο ηθοποιός τον περασμένο Μάρτιο όταν και ο ίδιος διαπίστωσε ότι το νεαρό κορίτσι που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία από Έλληνες μετανάστες γονείς, θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού!

Μάλιστα τότε είχε αναρτήσει στα social media ένα μήνυμα που έκρυβε και λίγο θυμό. Συγκεκριμένα είχε γράψει:

«Λοιπόν κοίτα να δεις πώς τα φέρνει η ζωή… Φέτος στη Eurovision θα μας εκπροσωπήσει ένα κορίτσι που το λένε Στεφανία… Τυγχάνει να είναι συγγενής μου… Δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ. (Θα γίνει σίγουρα)… Κατάγεται από τον Έβρο με γονείς μετανάστες στην Ολλανδία… Έτσι, το αφήνω εδώ για όλους αυτούς που τους πιάνει η τρέλα και η κακία».

Τελικά, θείος και ανιψιά είχαν την τύχη και τη χαρά να γνωριστούν και μάλιστα ο τηλεοπτικός Κυπραίος από τις Άγριες Μέλισσες ανέβασε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία περιχαρής που είχε έρθει κοντά με τη Στεφανία. Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε: "Εδώ με την ανήψια μου που μόλις την γνώρισα ...ΠΛΑΣΜΑ..". Σχόλιο που αφήνει να εννοηθεί πως η Στεφανία, η γλυκιά 17χρονη τραγουδίστρια με τη βελούδινη φωνή τού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Καλοκαίρι #not:

Δείτε παρακάτω την κοινή τους φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved