Παναγιώτης Πετράκης: «Οφείλουμε να είμαστε ευγνώμονες για κάθε μέρα που βιώνουμε»
Showbiz

Παναγιώτης Πετράκης: «Οφείλουμε να είμαστε ευγνώμονες για κάθε μέρα που βιώνουμε»

Ο Παναγιώτης Πετράκης «εκμεταλλεύτηκε» την καραντίνα για να ξεκουραστεί καθώς το είχε πολύ ανάγκη.

Ο Παναγιώτης Πετράκης σε συνέντευξή του μίλησε για το αν έκανε επανακκίνηση μετά το lockdown, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη δυσκολία που πέρασε ο χώρος του.

-Πώς είναι η δουλειά μετά τον κορονοϊό; Έκανες επανεκκίνηση σε κάποια πράγματα;

«Όλο αυτό το βίωσα αρκετά θετικά, την καραντίνα λόγω κορονοϊού, γιατί ήμουν πολύ τυχερός, το πέρασα μαζί με τη μητέρα μου και το σκύλο μου, οπότε είχα πολύ καλή παρέα, κι έτσι δεν ένιωσα μοναξιά ούτε απομόνωση. Ξεκουράστηκα, κάτι που το είχα ανάγκη, τεμπέλιασα, αλλά το μεγαλύτερο «κρυμμένο δώρο», που έφερε όλο αυτό, ήταν μια αναθεώρηση πάνω στα πράγματα, κάτι που υποπτευόμουν πιο πριν, αλλά που επιβεβαιώθηκε με τρανταχτό τρόπο, ότι ο άνθρωπος, μόνος του, δεν έχει κανέναν έλεγχο πάνω στα πράγματα. Οφείλουμε να είμαστε ευγνώμονες για κάθε μέρα που βιώνουμε. Οφείλουμε απόλυτα να εμπιστευόμαστε τον θεό, να δεχόμαστε κάθε μέρα σαν ένα καινούργιο δώρο κι απλά να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Δεν πρέπει να νομίζουμε ότι έχουμε τον έλεγχο στα πάντα, δεν είμαστε παντοδύναμοι, αλλά απειροελάχιστοι».

-Ένιωσες την εξομοίωση κατά την περίοδο αυτή;

«Δεν ξέρω, αυτό που ένιωσα είναι μια ωραία ταπείνωση, που έρχεται εκεί που κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια, που έχεις τη ζωή σου στον έλεγχο, κι αυτό είναι κάτι που δεν υπάρχει, είναι πλασματικό. Ό,τι είχα κανονίσει για το καλοκαίρι ακυρώθηκε κι εκ των υστέρων προέκυψε τώρα αυτή η συνεργασία. Ολα ανατράπηκαν».

Ο πλανήτης χρειαζόταν να «σταματήσει να λειτουργεί» για λίγο καιρό;

«Προφανώς ναι, για να συνέβη, ο πλανήτης χρειαζόταν να... σταματήσει».

-Ο κλάδος σας πέρασε μεγάλη δυσκολία.

«Έχουν καταστρατηγηθεί πάρα πολλά κεκτημένα των περασμένων ετών. Εχουμε ένα σωματείο το οποίο είναι αποδυναμωμένο, πιστεύω όμως ότι τώρα, με την καινούργια ηγεσία στις εκλογές που έγιναν, που στο «τιμόνι» μπήκε ένας πολύ ικανός άνθρωπος, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έχει δείξει τόσα χρόνια πόσο πολύ αγαπάει τους ηθοποιούς, πόσο συντρέχτης είναι και πόσο βοηθάει. Εκείνος πιστεύει σ' ένα δυνατό σωματείο, στο οποίο πρέπει να επανακατακτηθούν τα δικαιώματα αυτά. Όντως χρειάζεται περιφρούρηση, γιατί είναι ένα ξέφραγο αμπέλι η δουλειά μας, που καθένας μπορεί να, κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να έχει επιπτώσεις και να εκμεταλλεύεται την ανάγκη των ηθοποιών. Δυστυχώς, είμαστε και υπερπλήρεις, ο χώρος είναι υπερκαλυμμένος, υπάρχει υπερπροσφορά», είπε ο Παναγιώτης Πετράκης στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved