Ελεύθερη και ωραία! Ολοκληρώνεται ο "γολγοθάς" του διαζυγίου για γνωστή ηθοποιό
Showbiz

Ελεύθερη και ωραία! Ολοκληρώνεται ο "γολγοθάς" του διαζυγίου για γνωστή ηθοποιό

Το 2013 παντρεύτηκε, ενώ δύο χρόνια μετά ξεκίνησε η διαδικασία του διαζυγίου της!

Αυτό το διαζύγιο θα μπορούσε να ήταν σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Ωστόσο το “Happy End” φαίνεται πως ήρθε με την ίδια να δηλώνει "ελεύθερη και ωραία".

Στα χέρια της παίρνει η Χάλι Μπέρι το διαζύγιο της από τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ, πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό τους και τέσσερα μετά την... επίσημη έκδοση του. Μετά την αιφνίδια παραίτηση της δικηγόρου της, η 54χρονη ηθοποιός κατέθεσε επισή­μως αίτημα να εκπροσωπή­σει η ίδια τον εαυτό της στο δικαστήριο.

Η σταρ και ο 54χρονος ηθοποιός παντρεύτηκαν το 2013, αλλά δύο χρόνια αρ­γότερα ανακοίνωσαν ότι χώρισαν και το 2016 εκδό­θηκε επισήμως το διαζύγιο τους, καθώς συμφώνησαν προφορικά να έχουν την κοινή επιμέλεια του έξι ετών σήμερα γιου τους. Ωστόσο, η κατάσταση μπλέχτηκε το 2018 όταν η Μπέρι έλα­βε κλήση να εμφανιστεί σε αμερικανικό δικαστήριο για το διαζύγιο της, όπως απο­κάλυψε το «ΤΜΖ». Εκεί δι­απίστωσε ότι υπόθεση του διαζυγίου της παρέμενε ανοιχτή, καθώς οι δύο γο­νείς παρέλειψαν να κατα­θέσουν γραπτώς τη συμ­φωνία τους για την επιμέ­λεια του γιου τους.

Από τότε το διαζύγιο έμοιαζε με το Γεφύρι της Άρτας, καθώς συνεχώς ήταν πολύ κοντά για να ολοκληρωθεί, αλλά πάντα κάτι γινόταν και αυτό δεν συνέβαινε. Στις 30 Ιουλίου πα­ραιτήθηκε η δικηγόρος της Μπέρι, Μαρίνα Μπεκ, και η διαδικασία διακόπηκε. Τώ­ρα και ενώ ο πρώην σύζυ­γος της εκπροσωπείται από τη δικηγόρο των σταρ του Χόλιγουντ Λάουρα Βάσερ, η Μπέρι ζήτησε να μην έχει δικηγόρο, αλλά να εκπρο­σωπήσει τον εαυτό της.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved