Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος στο gossip-tv: Το Ρετιρέ, ο τηλεοπτικός Λεωνίδας και η προσωπική του ζωή
Showbiz

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος στο gossip-tv: Το Ρετιρέ, ο τηλεοπτικός Λεωνίδας και η προσωπική του ζωή

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Υπήρξε ένας από τους πιο περιζήτητους ζεν πρεμιέ με τεράστια πορεία στο χώρο της υποκριτικής, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

Ταλαντούχος, γοητευτικός και αφοπλιστικά ειλικρινής, όπως πάντα άλλωστε, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, «άνοιξε» την καρδιά του στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλα.


Γύρισε το χρόνο πίσω, τότε που ως «Ιάσωνας» στη σειρά το Ρετιρέ, έκανε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά «Έλα στη θέση μου», ενώ δε δίστασε να απαντήσει και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις μέσα από τις οποίες μάθαμε το λόγο που ποτέ δεν έφτασε κοντά στο γάμο.

  • Θα ξεκινήσουμε, γυρνώντας το χρόνο πίσω και θα σε πάω στην εποχή οπού ο «Ιάσωνας» του Ρετιρέ θραύση στη μικρή οθόνη. Τι θυμάσαι από εκείνη την εποχή;

«Δεν θυμάμαι και ιδιαίτερα πολλά πράγματα. Ήταν μια πολύ καλή συνεργασία και μια πολύ μεγάλη επιτυχία»

  • Τι ήταν αυτό που είχε κάνει τη σειρά μια από τις πιο επιτυχημένες που προβλήθηκαν ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση;

«Νομίζω ότι ο Γιάννης Διαλιανίδης σε όλες τους τις σειρές και σε όλες τους τις ταινίες, είχε ένα βασικό μυστικό. Οι χαρακτήρες ήταν εξαιρετικά αναγνωρίσιμοι από τον κόσμο. Δηλαδή υπήρχε απόλυτη ταύτιση. Όποιος κι αν έβλεπε σειρά του Δαλιανίδη, θα έβρισκε κομμάτια του εαυτού του, είτε από κάποιον φίλο ή από τη μάνα του. Ο κόσμος ταυτιζόταν πάρα πολύ και με τους χαρακτήρες και με τις καταστάσεις. Η επιτυχία ήταν αυτό, πέρα φυσικά από το γεγονός ότι ήταν ένας «μάστορας» στη δουλειά του. Εξαιρετικά ταλαντούχος, ήξερε πώς το μεταφέρει. Δεν ήταν τυχαίο ότι είχε κάνει τόσες επιτυχίες»

  • Ψάχνοντας λίγο ανάμεσα στις στιγμές της καριέρας σου, παρατήρησα πως είχες κάνει πολλές βιντεοταινίες. Τι θυμάσαι έντονα από εκείνη την εποχή;


«Θυμάμαι ότι εκείνη την εποχή, αυτό ήταν το μοναδικό μέσο στο να επικοινωνήσεις με τον κόσμο. Τότε υπήρχαν μόνο δυο κανάλια, ο κινηματογράφος δεν υπήρχε, οπότε οι βιντεοταινίες ουσιαστικά αντικαθιστούσαν τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Ήταν δηλαδή ένα μέσο επικοινωνίας, δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Επίσης τότε υπήρχε και τρομερό κέφι γιατί το αντιμετωπίζαμε πάντα με χαρά και ενθουσιασμό. Ήμασταν χαρούμενοι, όπως και τώρα βέβαια. Ο ηθοποιός είναι όπως ο επαγγελματίας που χαίρεται να δουλεύει, την αγαπάμε τη δουλειά μας κι αυτό μεταφέρεται σε αυτό που κάνουμε»

  • Και θα φέρω στη σειρά που σε έκανε ουσιαστικά να επιστρέψεις στην τηλεόραση. Στη σειρά «Έλα στη θέση μου». Πέμπτη σεζόν φέτος… το πίστευες ότι θα συνεχιζόταν;

«Ο κόσμος παρά το γεγονός ότι είναι πέμπτη σεζόν, δεν βαριέται να βλέπει τη σειρά, γιατί ανανεώνεται και με την παρουσία νέων προσώπων και με καινούργιες ιστορίες. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι εύκολο για μια σειρά 190 επεισοδίων να κρατά το ενδιαφέρον. Είναι πάρα πολλά τα επεισόδια. Παρ’ όλα αυτά εμείς αντέχουμε. Εξακολουθούμε να πηγαίνουμε καλά, παρά τον ανταγωνισμό.

  • Πες μου δυο για αυτόν τον τύπο. Τον γοητευτικό Λεωνίδα. Είδαμε ότι κάπως τα μπερδεύει τα πράγματα στην προσωπική του ζωή...


«Ο Λεωνίδας δεν τα μπερδεύει τα πράγματα στην προσωπική του ζωή, τον μπερδεύουν. Ο Λεωνίδας είναι πολύ ξεκάθαρος για να μπερδευτεί από μόνος του. Έχουμε βέβαια την επανεμφάνιση της Μιράντας, η οποία προφανώς έχει κάποιες βλέψεις αλλά οι συνθήκες δεν είναι πρόσφορες κι ο Λεωνίδας καλείται να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση, ξέροντας ότι η γυναίκα του, δεν θα αντιδράσει θετικά σε όλο αυτό. Αυτό γνωρίζω μέχρι τώρα. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τη Μιράντα στη συνέχεια»

  • Πώς είναι τα γυρίσματα λόγω κορονοϊου;

«Προσέχουμε όσο μπορούμε. Σε τακτά διαστήματα κάνουμε τεστ Covid. Όσο μπορούμε προσέχουμε κι εμείς στην προσωπική μας ζωή αλλά και στο γύρισμα. Κρατάμε αποστάσεις. Μέχρι τώρα δεν είχαμε κάποια άσχημη εξέλιξη, οπότε όλα καλά και συνεχίσουμε να δουλεύουμε»

  • Φοβάσαι Παύλο τον ιό;


«Όχι, δεν τον φοβάμαι απλά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προβλήματα και θα πρέπει να σκεφτόμαστε κι αυτούς, όχι μόνο τον εαυτό μας και καλά θα κάνουμε να πειθαρχήσουμε»

«Το φοβάμαι το lockdown. Δεν θέλω πάλι να παραλύσει η χώρα»

  • Το διάστημα της καραντίνας πώς το πέρασες; Πολλοί λένε πως ήταν μια καλή ευκαιρία για ενδοσκόπηση; Το είχες ανάγκη;


«Αυτά είναι χαζομάρες. Αλίμονο αν περιμέναμε την καραντίνα για να κάνουμε ενδοσκόπηση. Εγώ βαρέθηκα απίστευτα, περίμενα πότε θα τελειώσει. Δεν γίνεται να κάθεσαι όλη μέρα στο σπίτι και να μαγειρεύεις, να φτιάχνεις κουλουράκια. Ξαφνικά εκεί που έχεις έναν ρυθμό και είσαι παραγωγικός, είσαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι. Καλό θα ήταν να μην ξαναγίνει»

  • Πώς σου φαίνεται η άνθηση της μυθοπλασίας μετά από χρόνια; Μέχρι και η ΕΡΤ που δεν μας είχε συνηθίσει στη μυθοπλασία, μπήκε πολύ ενεργά σε αυτό το κομμάτι

«Και πολύ καλά έκανε. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ καλό σημάδι. Θέλω να υπάρχει η μυθοπλασία γιατί είμαι ηθοποιός και θέλω να στηρίζω τη δουλειά μου. Πρέπει να υπάρχει η ελληνική μυθοπλασία στην τηλεόραση και δείχνει φέτος, από πέρσι μάλλον, ότι ο κόσμος το θέλει. Εκείνο που πρέπει είναι το εξελίξουμε λίγο ακόμη το πράγμα, να γίνουμε καλύτεροι για να συνεχίσει και ο κόσμος να μας βλέπει»

  • Παρακολουθείς τηλεόραση; Ποια η γνώμη σου για τα ριάλιτι;

«Σπάνια παρακολουθώ τηλεόραση. Ξέρω τι γίνεται με τα ριάλιτι αλλά δεν τα βλέπω. Η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσουν, δεν έχω κάποιο ενδιαφέρον να τα παρακολουθήσω. Αυτή η τηλεόραση δεν με αφορά αλλά σίγουρα πρέπει να υπάρχουν όλα. Για αυτό λέω ότι η μυθοπλασία πρέπει να αναβαθμιστεί

  • Η πανδημία έχει «χτυπήσει» ιδιαίτερα εσάς τους καλλιτέχνες. Μεγάλο επίσης πλήγμα γενικά για το κομμάτι του πολιτισμού.


«Μεγάλο το πλήγμα και το θέμα το θεάτρου ειδικά δεν το έχουν διαχειριστεί καθόλου σωστά. Θεωρώ ότι έχουν κάνει πολύ μεγάλο λάθος, έχουν στοχοποιήσει το θέατρο χωρίς να υπάρχει λόγος. Νομίζω πως θα έπρεπε να το αντιμετωπίσουν διαφορετικά, όχι μόνο το θέατρο, γενικότερα το θέμα του πολιτισμού. Θεωρώ ότι το θέατρο είναι ο πιο ελεγχόμενος χώρος. Μπορείς να πας, να καθίσεις στη θέση σου, δεν είναι πανηγύρι που θα πιείς τα κρασιά σου και μετά θα σηκωθείς να χορέψεις. Είναι απολύτως ελεγχόμενο. Απορώ γιατί του φέρονται έτσι, είναι ισοπέδωμα, τσουβάλιασμα. Το κάθε ένα θα έπρεπε να χρήζει διαφορετικής μεταχείρισης»

  • Ποια είναι η μεγαλύτερη «αλητεία» που έχει κάνει;

«Δεν θα πω… αυτά δεν λέγονται έτσι… Είναι δικά μας πράγματα»

  • Είχες ποτέ εξαρτήσεις;

«Έχω ακόμη εξαρτήσεις από το τσιγάρο και τον καφέ»

  • Πες μου μια ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχεις ζήσει;


«Δεν μπορώ να πω για ένα περιστατικό. Τότε τα περιστατικά ήταν πάνω κάτω τα ίδια. Τώρα πια όχι τόσο πολύ, τώρα είναι ελεγχόμενα»

Δεν με ενδιέφερε ποτέ το θέμα του γάμου
Έχεις παραδεχτεί ότι έχεις υπάρξει άπιστος; Μήπως αυτός είναι και ο λόγος που δεν έφτασες ποτέ κοντά στο γάμο;

«Δεν το έχω συνδυάσει έτσι. Ενδεχομένως. Από τη στιγμή που έκρινα ότι ο εαυτός μου δεν είναι για αυτό, μπορεί κι αυτό να έπαιζε ρόλο. Δεν το έχω αναλύσει τόσο πολύ γιατί δεν με ενδιέφερε ποτέ το θέμα του γάμου. Απλά δεν ήθελα, οπότε δεν έγινε»
  • Δεν σου γεννήθηκε ποτέ η επιθυμία να γίνεις μπαμπάς;

«Ποτέ»

  • Αυτό το διάστημα πώς είσαι προσωπικά;

«Αυτό το διάστημα φοράω τη μάσκα μου, κρατάω τις αποστάσεις μου. Το λιγότερο ενάμιση μέτρο. Προσέχω πάρα πολύ»

  • Τι είναι για σένα ευτυχία;

«Ευτυχία… είναι μια έννοια… θα πούμε τώρα τα κλισέ ότι δεν υπάρχει ευτυχία. Είναι απλά οι στιγμές που περνάς καλά, όταν είσαι με φίλους, όταν κάνεις μια δουλειά που την αγαπάς και πάει καλά. Γενικά είναι καλό ο άνθρωπος να κάνει πράγματα που θέλει και όχι αυτά που είναι αναγκασμένος να κάνει»

  • Θεατρικά πού σε βρίσκουμε φέτος;

«Φέτος δεν κάνω κάτι πέρα από τη σειρά. Έτσι όπως είναι τα πράγματα όχι, μόνο τηλεόραση»


Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος αποδέχτηκε το challenge μας και απάντησε στο «10 στα γρήγορα» αποκαλύπτοντας τα μικρά του μυστικά!

  • Αγαπημένο μέρος για βόλτα;

«Στο κέντρο»

  • Τι μουσική ακούς;

«Ροκ»

  • Το πιο ωραίο δώρο που έχεις λάβει;

«Το περιμένω…»

  • Η πιο ωραία ανάμνηση;

«Είναι πολλές…»

  • Το αγαπημένο σου μέρος για διακοπές;

«Κυκλάδες»

  • Η τελευταία σκέψη πριν κλείσεις τα μάτια για ύπνο;

«Είναι ανάλογα με το έχει προκύψει μέσα στη μέρα»

  • Τι φοβάσαι;

«Την ανημποριά, το μεγαλώνει κανείς και να μην μπορεί να κάνει πράγματα»

  • Η πιο όμορφη ευχή που σου έχουν δώσει;

«Της μάνας μου... 'να έχεις την ευχή μου'»

  • Ποια συμβουλή δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

«Δεν θυμάμαι κάτι, δεν μου έχουν δώσει συμβουλές»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved