Big Brother αποκλειστικό:Χριστίνα:Το νέο βίντεο με προσωπικές στιγμές και η σχέση της με τον Βαρουξή
Showbiz

Big Brother αποκλειστικό:Χριστίνα:Το νέο βίντεο με προσωπικές στιγμές και η σχέση της με τον Βαρουξή

Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου, έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ. 

Κατάφερε από την πρώτη στιγμή να κλέψει τις εντυπώσεις και το όνομά της συζήτηθηκε αρκετά, τόσο μέσα στο σπίτι όσο και από τους τηλεθεατές.

Η Χριστίνα Ορφανίδου, παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφέρθηκε στην ζωή της μετά το Big Brother, στη σχέση της με τον Παναγιώτη Βαρουξή, στο επίμαχο βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές που είχε κυκλοφορήσει, στη σχέση της με την Άννα Μαρία και άλλα.

Μάλιστα, διευκρίνησε πως έχει κυκλοφορήσει νέο βίντεο, στο οποίοι κάποιοι την θέλουν πρωταγωνίστρια, όμως, ένα είναι το μόνο σίγουρο και αυτό είναι πως δεν είναι αυτή!

Κάποιοι φυσικά θέλησαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και χρησιμοποίησαν το όνομά της.

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα μας είπε.

  • Πώς είναι η καθημερινότητα μετά το Big Brother;

Ακόμα δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής. Όλα αυτά που συμβαίνουν με τον κορονοϊό μας έχουν αποπροσανατολίσει. Εμείς ήμασταν σε ένα περιβάλλον τελείως covid-free και σχεδόν είχαμε ξεχάσει την ύπαρξη του κορονοϊού. Δεν γνωρίζαμε ότι είχε εξαπλωθεί έτσι. Λίγο πριν φύγω μας ενημέρωσαν τι γίνεται έξω και λίγο αγχωθήκαμε. Οπότε τώρα είμαι λίγο στα χαμένα. Δεν ξέρω πού να μείνω, τι να κάνω…

  • Είσαι ακόμα στην Αθήνα ή έχεις επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη;

Αυτή την περίοδο είμαι στη μέση ακριβώς, στη Λάρισα. Ήρθα εδώ για καλό και μετά είδα στην τηλεόραση ότι κι εδώ είναι πολλά τα κρούσματα κορονοϊού. Βέβαια, το ίδιο συμβαίνει και στη Θεσσαλονίκη.

Άρα αν σου έλεγαν από την παραγωγή να επιστρέψεις στο Big Brother θα πήγαινες;
Εννοείται!!! Κι ας έχω την Άννα Μαρία στο κεφάλι μου όλο το 24ωρο. (Γέλια).
  • Η Άννα Μαρία πώς είναι σαν άνθρωπος; Είναι αληθινή ή είναι ένας ρόλος;

Η Άννα Μαρία είναι ένας μοντέρνος «Βασίλης Καΐλας».

Εγώ θεωρώ ότι είμαι το μόνο άτομο που είχε μαζί της τις λιγότερες αντιπαραθέσεις. Είχα καταλάβει ότι έβρισκε πάντα αφορμές για να δημιουργήσει καταστάσεις, για να κλαίει και να κάνει τον «Βασίλη Καΐλα». Η Άννα Μαρία είναι ένας μοντέρνος «Βασίλης Καΐλας». Εγώ είχα πάθει σοκ από την πρώτη δοκιμασία με την ισορροπία που είχα κερδίσει εγώ τη δοκιμασία με τη Ράνια. Ήμασταν μονός αριθμός και δεν έβγαιναν τα ζευγάρια με αποτέλεσμα να μείνει μόνη της στο τέλος. Σοκαρίστηκα όταν την είδα να πηγαίνει στο δωμάτιο επικοινωνίας και να κλαίει. Δηλαδή, 37 χρονών γυναίκα, δικηγόρος, άρχισε να κλαίει επειδή δεν βγήκαν τα μαθηματικά. Είναι απίστευτο, τρελό.

  • Είχες κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ και είχες δείξει έναν ήρεμο χαρακτήρα. Σε είδαμε όμως να τσακώνεσαι με την Άννα Μαρία.

Τσακώθηκα μια φορά όταν είχε γίνει το περιστατικό με το βιντεάκι στο live με τη «Γραμμή ζωής». Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη και μάλιστα της ζήτησα και συγνώμη επειδή της είχα πει «σκ@σε» αλλά μετά εκείνη άρχισε να με βρίζει. Τη δεύτερη φορά που μαλώσαμε ήταν όταν έκανε την Αφροδίτη να κλαίει.
Δεν είχα άλλες διαμάχες μαζί της γιατί είμαι της άποψης ότι αν δεν δώσεις πάτημα σε κάποιον, δεν θα βρει αφορμή για να δημιουργήσει καβγάδες. Το ίδιο μάλιστα συμβούλευα και τα παιδιά, να την αφήσουν στην ησυχία της. Εκείνη ήταν πάντα σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση όταν είχε ασυλία ή βέτο. Ήθελε να είναι σημαντική μέσα στο παιχνίδι. Ήθελε πάντα να απασχολεί με κάποιο τρόπο, είτε ήταν καλός είτε κακός. Άμα ήξερα ότι είναι 22 χρονών ή ότι έκανε κάποιο άλλο επάγγελμα και δεν είχε κάποιο υψηλό επίπεδο μόρφωσης, θα μπορούσα και να τη δικαιολογήσω αλλά για την ηλικία της και για τη μόρφωσή της, όχι, δεν μπορώ να τη δικαιολογήσω, θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο σοβαρή.

Το βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές

  • Όσο ήσουν στο παιχνίδι, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και ένα βίντεο, το οποίο μου ανέφερες νωρίτερα, με κάποιες προσωπικές σου στιγμές. Πώς ένιωσες όταν έμαθες ότι έχει γίνει αυτός ο ντόρος και εσύ ήσουν στο σπίτι του Big Brother;

Η αλήθεια είναι πως όταν σε προδίδει και πέφτεις θύμα ενός ανθρώπου ο οποίος ήταν δίπλα σου και έχεις περάσει τρία χρόνια μαζί του και με την οικογένειά του, τον έχεις φροντίσει, έχεις περάσει πολύ καλές στιγμές, ο πόνος είναι πιο μεγάλος σε σχέση με το ότι έγινε πιο γνωστό στο ευρύ κοινό. Όταν εγώ έχω απογοητευτεί από κάποιον δικό μου άνθρωπο, οι ξένοι δεν μπορούν να μου κάνουν πιο μεγάλο κακό. Δεν μπορώ να στενοχωρηθώ παραπάνω. Η μεγαλύτερη στενοχώρια ήταν αυτή που πήρα από τον σύντροφό μου, όχι από τον κόσμο όταν διέρρευσε παραπάνω. Ήταν και μια υπόθεση για την οποία είχα ήδη κινηθεί νομικά. Σε λίγο κλείνουμε τρία χρόνια από τότε που κατατέθηκε η μήνυση. Αυτό το βίντεο που διέρρευσε είναι ακριβώς το ίδιο βίντεο με αυτό που υπάρχει στη δικογραφία. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Βέβαια έμαθα πως κυκλοφορεί άλλο ένα 8λεπτο βίντεο που υπονοούν ότι είμαι εγώ, ενώ δεν είμαι εγώ. Μπορεί ο καθένας να το καταλάβει, δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό.

Το έχω αποδεχτεί.

Αυτό που μου συνέβη μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε. Το έχω αποδεχτεί και σκέφτομαι ότι μέσα από τη δική μου ιστορία μπορεί να βοηθηθεί κάποια άλλη κοπέλα που της έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Μακάρι να δώσω δύναμη και κίνητρο σε κοπέλες που έχουν το ίδιο πρόβλημα να μιλήσουν σε κάποιον για να βοηθηθούν, δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι γι΄αυτούς που το κάνανε.

Βέβαια παίρνω και μηνύματα από ανθρώπους που δεν μπορούν να το κατανοήσουν και μου λένε ατάκες του τύπου «περιμένουμε το νέο σου βίντεο». Σε αυτά φυσικά και δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω.

  • Όταν άκουσες τον Χάρη Βαρθακούρη να ανακοινώνει πως εσύ αποχωρείς πώς ένιωσες; Δήλωσες μετά ότι το είχες δει και στον ύπνο σου.

Το περίμενα ότι θα αποχωρήσω.

Το περίμενα και ήμουν εντάξει με αυτό. Με το δικό μου μυαλό νόμιζα ότι η Αφροδίτη ήταν ένα θετικό πρότυπο και δίνει ωραία μηνύματα, ήταν αστεία, αυτοσαρκαζόταν, ήταν η χαρά του σπιτιού. Όταν είδα ότι αποχώρησε ένιωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και άρχισα να σκέφτομαι πως ο κόσμος βλέπει αλλιώς κάποια πράγματα. Από τη μέρα που έφυγε και μετά ήμουν αρκετά πεσμένη ψυχολογικά και είχα συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι θα αποχωρήσω. Από τη στιγμή που είχα τελειώσει και με τον Παναγιώτη, επειδή ήμασταν αρκετά κοντά και όταν βλέπεις ότι ένα άτομο δεν μπορεί να είναι δίπλα σου και δεν μπορεί να το διαχειριστεί, αυτό που σου έρχεται στο μυαλό είναι ότι θα πάει απέναντί σου. Όπως κι έγινε! Μετά τον τελευταίο μας τσακωμό και όταν του είπα ότι «δεν θέλω να συνεχίσουμε άλλο», το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να στραφεί εναντίον μου. Μίλησε με τον αδερφό του για να οργανώσει όλη την τετράδα και να με ψηφίσουν αμέσως. Κάτι που φυσικά δεν έκανα εγώ και δεν εκτιμήθηκε και δεν το αντιλήφθηκε καν το κοινό.

  • Όταν αποχώρησες οι δίδυμοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Πώς ένιωσες γι’ αυτό;

Εκείνη τη στιγμή τους δικαιολόγησα αλλά εγώ αυτό δεν θα το έκανα σε κανέναν. Και η Άννα Μαρία να αποχωρούσε που ήμασταν σε διαφορετικές παρέες δεν θα πανηγύριζα. Σε όλους θα έδινα το χέρι και θα έλεγα μια κουβέντα. Και μου κακοφάνηκε και μου πέρασε και αδιάφορο. Νομίζω ότι κατάλαβα τι ακριβώς συνέβη μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Χωρίσαμε, με ψήφισε, με έδιωξε;

  • Όταν λες «χωρίσαμε» τι εννοείς; Είχατε σχέση;

Κι εγώ αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Αν σκεφτείς εκείνο το βράδυ που μου έκανε ερωτική εξομολόγηση, μου έλεγε «τι γίνεται με εμάς, μπορούμε να συνεχίσουμε;» και εγώ τον κοιτούσε με απορία και έλεγα «Τι λέει τώρα το παιδί;». Εγώ τον είχα ενημερώσει ότι μέσα στην καραντίνα είχα γνωρίσει ένα παιδί και ότι άφησα τη σχέση μου παγωμένη. Του είχα πει ότι αν μπορέσουμε θα συνεχίσουμε. Του έλεγα συνέχεια ότι είναι 22 χρονών ενώ εγώ 35 και ότι μου κάνει κακό στην εικόνα μου γιατί έκανε κάποιες κινήσεις που ο κόσμος μπορεί να τις έβλεπε διαφορετικά. Η κίνηση που έκανα εγώ και έβαλα το χέρι μου μέσα από τη φόρμα του ήταν για να τον κάνω να ντραπεί και να νιώσει άσχημα που μου έκανε το ίδιο πράγμα. Στο κοινό φάνηκε ότι τον παρενοχλούσα εγώ. Μάλιστα, όταν έγινε αυτή η κίνηση ήμασταν ήδη μαλωμένοι. Είχαμε ήδη τελειώσει τη σχέση μας και εκείνος είχε κάνει 3 προσπάθειες για να τα ξαναβρούμε και τον είχα απορρίψει.

  • Το βράδυ που αποχώρησε εκείνος και ήρθε στο πλατό που ήσουν κι εσύ, σου έδωσε το χέρι αλλά εσύ δεν τον χαιρέτισες. Γιατί αντέδρασες έτσι;

Δικαιολογούσα συνέχεια τον Παναγιώτη Βαρουξή.

Είχα έναν άνθρωπο κοντά μου ενάμιση μήνα. Τον δικαιολογούσα σε όλους τους υπόλοιπους. Εκείνος συνέχεια κουτσομπόλευε τι γινόταν μέσα στο σπίτι ενώ εγώ προσπαθούσα να περνάω πιο ποιοτικό χρόνο μαζί του. Άρχισα να βλέπω βιντεάκια που με κακολογούσε και με κουτσομπόλευε με την Άννα Μαρία. Τον έβλεπα να με κακολογεί με την Άννα Μαρία για να στρέψουν το κοινό εναντίον μου. Ο Παναγιώτης μου είχε πει ότι δεν έπρεπε να μαλώνουμε με την Άννα Μαρία και τον αντιδήμαρχο γιατί ο κόσμος τους αγαπάει και θα μας μισούσε εμάς. Εντελώς στρατηγικά. Όταν είδα όλες τις κινήσεις του ενώ εγώ μάλιστα του είχα δώσει ήδη το δώρο κάνοντας μια καλή κίνηση και εκείνος το εξέλαβε αρνητικά, άλλαξα γνώμη για όλα. Αν δεν είχε γίνει ο καβγάς της Άννας Μαρίας με τη Ραΐσα, πιστεύω ότι δεν θα είχα φύγει εγώ, θα είχε φύγει η Ραΐσα. Κανένας από τους συμπαίκτες μου δεν περίμενε να αποχωρήσω εγώ, έπαθαν όλοι σοκ. Όταν αποχώρησα εγώ έβγαλαν κάποιοι τον πραγματικό τους χαρακτήρα, άλλαξαν πολλές συμπεριφορές μέσα στο σπίτι. Ο Παναγιώτης ωστόσο δεν μπορεί να αντιληφθεί κάποια πράγματα και δεν χρειάζεται κιόλας.

  • Έχεις μιλήσει καθόλου μαζί του;

Μετά το live, κάποιοι δημοσιογράφοι είπαν ότι εγώ μάλωσα πάρα πολύ με τον Παναγιώτη. Αυτό δεν ήταν αλήθεια. Εγώ με το που έκλεισαν οι κάμερες του ειπα: «Παναγιώτη, μη σοκαριστείς με αυτά που θα διαβάσεις στα media ή στα δημοσιεύματα. Υπάρχει πολύ hate αλλά και πολλή αγάπη. Μη σε επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια και μην απαντάς σε τίποτα. Προσπάθησε να μην είσαι αντιδραστικός σε αυτά που σου στέλνουν. Του έδωσα μια συμβουλή».

Παρόλα αυτά ειπώθηκε ότι τσακωθήκαμε. Δεν είπαμε κάτι παραπάνω, θα ήταν κοροϊδία και καραγκιοζιλίκι να ποστάρουμε μια κοινή φωτογραφία ή να με κάνει και να τον κάνω follow στα social media.

  • Στο σπίτι εσύ μαγείρευες συνέχεια, βοηθούσες. Ποιος ήταν ο πιο ακατάστατος;

Έκανα πολλά περισσότερα από αυτά που έχετε δει. Αυτοί που δεν έκαναν καθόλου δουλειές ήταν ο αντιδήμαρχος, ο Δημήτρης Πυργίδης και η Ράνια που δεν είχε κουνήσει καν το δαχτυλάκι της.
Τα αγόρια ήταν τα πιο ακατάστατα πάντως. Η Άννα Μαρία, εγώ, η Αφροδίτη και η Ραΐσα ήμασταν οι μόνες που κάναμε δουλειές και η Σοφία μαγείρευε συνέχεια. Η πιο καθαρή ήταν η Ραΐσα!

  • Σε κάποιο άλλο ριάλιτι θα πήγαινες;

Το μόνο ριάλιτι που είναι ριάλιτι είναι το Big Brother. Όλα τα άλλα είναι talent shows. Δε νομίζω ότι θα πήγαινα. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω εγώ τηλεοπτικά θα ήταν κάτι που να έχει να κάνει με ταξίδια. Θα μπορούσα επίσης να είμαι σε ένα πάνελ και να σχολιάζω. Έχω πολύ καλό λόγο και προσέχω πάρα πολύ τις λέξεις που χρησιμοποιώ. Μπορεί στην καθημερινότητά μου να μιλάω πιο ωμά, όμως, όταν βρίσκομαι μπροστά στο γυαλί προσέχω πολύ τι λέω.

  • Μία πρόβλεψη για την τελική πεντάδα; Ποιοι πιστεύεις ότι θα φτάσουν ως εκεί;

Πιστεύω ότι στην πεντάδα θα φτάσει η Άννα Μαρία, η Σοφία, ο αντιδήμαρχος, ο Δημήτρης Πυργίδης και ίσως και ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved