Ελένη Μενεγάκη: Ορκισμένη ξανθιά! Οι αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Ορκισμένη ξανθιά! Οι αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της

H Ελένη Μενεγάκη είναι από εκείνες της γυναίκες της showbiz που έχουν αφήσει το «σημάδι» τους τόσο στην ελληνική τηλεόραση όσο και στα σπίτια μας, θα τολμήσει κανείς να πει, αφού για δεκαετίες ολόκληρες ήταν εκείνη που καθημερινά μας χάριζε στιγμές γέλιου αλλά και μας έλεγε για χρόνια την πρώτη «καλημέρα».

Την περασμένη σεζόν η όμορφη παρουσιάστρια πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να δώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της αλλά και στην οικογένεια της.

Είναι επίσης από τις γυναίκες που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα δεις αλλαγές πάνω της. Ο χρόνος είναι φίλος και σύμμαχός της, δεν την φοβίζουν τα χρόνια που περνούν αφού η Ελένη ξέρει καλά πώς να διαχειρίζεται όλες τις στιγμές της.

Με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη της, διώχνει κάθε κακή σκέψη και προχωρά τη ζωή της με αισιοδοξία έχοντας δίπλα της ανθρώπους που την αγαπούν και την εκτιμούν.

Μπορεί πολλές γυναίκες σε κάθε μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους να «πειράζουν» και κάτι πάνω της.

Η Ελένη όμως έχει μείνει πιστή σε αυτό. Δεν έκανε ποτέ τεράστιες αλλαγές στην εμφάνισή τους. Το μόνο που ίσως όλα αυτά τα χρόνια να έχουμε παρατηρήσει είναι η διαφορές στο σώμα της.

Πότε έπαιρνε και πότε έχανε κιλά. Ίσως και κάποιοι πειραματισμοί στα χτενίσματά της, άλλοτε πιο μακριά και άλλοτε με μεσαίου μήκους μαλλιά, άλλοτε με ανέμελες μπούκλες, με όγκο και κίνηση, με πλαϊνή χωρίστρα αλλά και girly δοκιμές. Τι είναι όμως αυτό που εδώ και δεκαετίες δεν έχει πειράξει;

Μα τι άλλο; Το χρώμα των μαλλιών της. Παραμένει «ορκισμένη» ξανθιά και γιατί της πάει και γιατί το αγαπάει και το έχει πει και δημόσια.

Δες φωτογραφίες από τις πρώτες εμφανίσεις της Ελένης τόσο στη μικρή οθόνη όσο και σε δημόσιες εξόδους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved