Αποκλειστικό: Survivor: Ο Λιανός την στιγμή που αναχωρεί για Άγιο Δομίνικο
Showbiz

Αποκλειστικό: Survivor: Ο Λιανός την στιγμή που αναχωρεί για Άγιο Δομίνικο

SurvivorTο απόγευμα της Πέμπτης (17-12) το gossip-tv.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Ελ. Βενιζέλου και απαθανάτισε τον Γιώργο Λιανό την στιγμή που αναχωρούσε με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο!

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν περάσει την αίθουσα ελέγχου και επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο ήταν φανερά ευδιάθετος και έτοιμος για το μακρινό ταξίδι. Στα παρακάτω πλάνα που εξασφάλισε αποκλειστικά το gossip-tv.gr θα δείτε τον παρουσιαστή του Survivor να εισέρχεται στην πύλη αναχώρησης της πτήσης του. Παρόλα αυτά ήταν αρκετά φειδωλός στις δηλώσεις του!

Στην ερώτηση αν είχε άγχος για την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Λιανός μας εκμυστηρεύτηκε: «Άγχος; Εγώ γεννήθηκα με άγχος!». Ο παρουσιαστής ήταν φανερά χαρούμενος λίγα λεπτά πριν την μεγάλη αναχώρηση! Τα μέτρα της παραγωγής στο αεροδρόμιο της Αθήνας ήταν δρακόντεια και προσπαθούσαν στο έπακρο να προστατεύσουν τους παίκτες και τον παρουσιαστή του Survivor!

Ο Γιώργος Λιανός ετοίμασε τις βαλίτσες του και είναι πανέτοιμος για τα πρώτα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 27 Δεκεμβρίου, εκτός απροόπτου, και όχι στις αρχές του Γενάρη, όπως και θα περιμέναμε!

Τέλος, θα έχουμε κι άλλες αλλαγές στο φετινό Survivor, καθώς έχει αλλάξει η τοποθεσία που θα μένουν οι παίκτες. Φέτος έχει επιλεγεί η περιοχή Λα Ρομάνα και συγκεκριμένα το χωριό Bayahibe!

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το gossip-tv.gr:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved