Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δίνει ευχές για το νέο έτος: «Εύχομαι να αποκτήσει η ζωή μας νοστιμιά»
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δίνει ευχές για το νέο έτος: «Εύχομαι να αποκτήσει η ζωή μας νοστιμιά»

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί στη σειρά να υποδύεται ίσως τον πιο άγριο και κακό ήρωα, όμως στην πραγματική του ζωή ο Δούκας είναι ένας άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη και τρυφερότητα.

Ο Λεωνίδας Κακούρης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του με τις Μέλισσες, για την πανδημία, για τις απώλειες που έχει βιώσει ενώ δίνει και την πιο γλυκιά και ξεχωριστή ευχή του για το νέο έτος.

Πόσο άλλαξαν τη ζωή σας οι «Άγριες μέλισσες»; Τι καινούργιο σας έφεραν οι δεκαπέντε μήνες προβολής της;

«Αυτή η ερώτηση θα είχε εξαι­ρετικό ενδιαφέρον αν δεν έμπαινε ο κορονοϊός στη ζωή μας και έσβηνε όλους τους μήνες με τον τρόπο του. Δεν βγαίνω έξω, δεν βλέπω κό­σμο, άρα δεν έρχομαι σε ουσι­αστική επαφή με το κοινό. Αι­σθάνομαι φυσικά την αποδο­χή ακόμη και φορώντας τη μάσκα, όταν πηγαίνω σε κάποιο φαρμακείο ή σταματώ να πιω έναν καφέ. Αντιλαμβάνομαι ότι οι άνθρωποι παρακολουθούν με πολλή αγάπη τη σειρά. Νιώθω από τον κόσμο ένα «ευχαριστώ». Αισθάνομαι ότι τους κρατάμε συντροφιά και όντως είναι ωραίο να το μοιράζονται οι άνθρωποι αυτό μαζί σου, Σημαίνει ότι η δουλειά σου κα οι κόποι σου δεν πήγαν χαμένοι. Είναι εξαιρετικά δύσκολο ως συνθήκη το καθημερινό σίριαλ. Είναι ένας μαραθώνιος. Κάθε επεισόδιο είναι και «κατοστάρι». Δεν σταματάς να πάρεις ανάσα»

Πόσο επηρέασε η πανδημία τη ζωή σας και τον τρόπο που πιθανόν ιεραρχείτε τα πράγματα; «Η ζωή όλων μας έχει αλλά­ξει. Έχουμε μπει σε μια αέ­ναη παύση, η οποία μας κρατάει στα μετόπισθεν. Το μυαλό μας, η σκέψη μας, οι φιλοδοξίες μας, τα θέλω μας, οι απολαύσεις μας είναι σχεδόν χαμένα. Είναι αλλόκοτο αυτό που συμβαίνει».

Σας φοβίζει;

«Στο βαθμό που με φοβίζει το άγνωστο. Από εκεί και πέρα, δεν επιτρέπω στο φόβο να γί­νει κυρίαρχος».

Μέχρι και τα δεκαοχτώ βιώσατε μια σειρά από απώλειες αγαπημένων προσώπων της οικογένειας σας. «Έφυγαν» η θεία που σας μεγάλωσε, η αδελφή σας και ο πατέρας σας. Θεωρείτε ότι αξιολογήσατε διαφορετικά τη ζωή έπειτα απ' αυτήν τη συνθήκη; «Δεν γνωρίζω για να σας πω την αλήθεια. Πιθανότατα, ναι. Αλλά δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου, αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά. Πολλές φορές η ζωή εί­ναι πολύ πιο βίαιη και σκληρή απέναντι σε κάποιους ανθρώ­πους. Πάντοτε είχα στο μυαλό μου ότι υπήρχαν και πολύ δυ­σκολότερα γεγονότα από εκεί­να που βίωνα εγώ».

Πέρα από δυνατός είστε και ένας φύσει αισιόδοξοι άνθρωπος. «Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρω­πος. Αλλιώς δεν έχει νόημα»

Είστε πατέρας δύο παιδιών. Τι έχουν μάθει;

«Η σχέση με τα παιδιά είναι ου­σιαστικά αλληλεπίδρασης. Σαφώς τα πρώτα χρόνια οι γονείς έχουν έναν πιο κυρίαρχο ρόλο. Όμως, όσο προχωρούν τα έτη τόσο αλλάζουν οι πίστες και η σχέση μαζί τους. Αρχίζεις να μαθαίνεις τα παιδιά. Το θέμα είναι να μη χάσεις ποτέ αυτήν τη γέφυρα επικοινωνίας»

Ολοκληρώνοντας, τι ονειρεύεστε να φέρει ο επόμενος χρόνος; «Εύχομαι να αποκτήσει η ζωή μας νοστιμιά. Να επιστρέψουν η οσμή, η γεύση και οι αγκα­λιές», λέει ο ίδιος στο 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved