Βασίλης Καραγιάννης: Αγνώριστος ο μικρός «Φοίβος» από τη σειρά «Νταντά» - Δες πώς είναι σήμερα
Showbiz

Βασίλης Καραγιάννης: Αγνώριστος ο μικρός «Φοίβος» από τη σειρά «Νταντά» - Δες πώς είναι σήμερα

Ο Βασίλης Καραγιάννης που τότε υποδυόταν τον 8χρονο γιο της οικογένειας Μπακόπουλου, είναι ένα 23χρονο αγόρι που μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε του εμφάνιση.

Αν και εκείνη την περίοδο είχε ακούσει ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την ερμηνεία του, τελικά δεν συνέχισε στον χώρο της υποκριτικής.

Τελευταία, έκανε την πρακτική του σε ιδιωτική κλινική ενώ έχει δουλέψει ως υποδοχή σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι. Το καλογυμνασμένο του κορμί και οι θεϊκοί κοιλιακοί του οφείλονται στην χρόνια ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, ενώ τελευταία φορά εθεάθη να αγωνίζεται στον Φοίνικα Ηλιούπολης. Όσοι τον ξέρουν, κάνουν λόγο για ένα απόλυτα προσγειωμένο παιδί που παρότι μπήκε μικρός στη showbiz, δεν επέτρεψε στα μυαλά του να πάρουν αέρα.

Οι συνεργάτες του από την αξέχαστη σειρά, που παρουσίαζε τη ζωή μιας γυναίκας γύρω στα 30, η οποία βρέθηκε σε ένα πλούσιο σπίτι ως πλασιέ και κατέληξε να γίνει η νταντά των τριών παιδιών του πλουσίου χήρου και θεατρικού παραγωγού Άρη Μπακόπουλου με τον οποίο στο τέλος γίνονται ζευγάρι, αναφέρουν πως ήταν διαρκώς με ένα χαμόγελο.

«Ήταν η χαρά του γυρίσματος», φέρεται να δηλώνει πρόσωπο που συνεργάστηκε στο παρελθόν με εκείνον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved