Πρωτοχρονιά 2021: Ζουγανέλης: «Χρόνια πολλά με υγεία στην ψυχή και την καρδιά!»
Showbiz

Πρωτοχρονιά 2021: Ζουγανέλης: «Χρόνια πολλά με υγεία στην ψυχή και την καρδιά!»

Πρωτοχρονιά 2021: Ο Γιάννης Ζουγανέλης εύχεται αποκλειστικά στους αναγνώστες του gossip-tv.gr για το νέο έτος με τον δικό του ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες της πατρίδας μας.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον ηθοποιό να δίνει τις δικές του ευχές για το 2021 με λόγια ψυχής, βγαλμένα μέσα από τα βάθη της καρδιάς του!

Συγκεκριμένα ευχήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Σας εύχομαι απ’ την καρδιά μου χρόνια πολλά με υγεία στο σώμα, την ψυχή και την καρδιά, όλα μέρη του σώματος είναι, πρέπει να τα φροντίζουμε! Εύχομαι επίσης να σταματήσει μεταξύ μας στον ελλαδικό χώρο κυρίως, ο ανταγωνισμός να μπούμε στον συναγωνισμό, να κρατήσουμε την διαφορετικότητα μας και να δημιουργήσουμε την πανελλαδική αρμονία. Αγάπη χρειάζεται στη ζωή, σεβασμός, ευγένεια κάτι που δεν βλέπω στην καθημερινότητά! Καθημερινότητά είναι το μέλλον! Νιώστε το, σας παρακαλώ πάρα πολύ, να επικοινωνούμε με την αλήθεια!».


Και κατέληξε λέγοντας: «Αυτές είναι ευχές μου για να μπούμε με γκάζια και να επιστρέψουμε πιο δυνατά ακόμα όχι στην κανονικότητα γιατί αυτή η κανονικότητα και η προηγούμενη ακόμα Δεν ήταν τέτοιας μορφής για να μας κάνει ανθρώπους! Να επιστρέψουμε στη ζωή, στην ποίηση να δημιουργούμε στον έρωτα στην αγάπη, στην πίστη και στην Ελλάδα! Σας φιλώ παρά πολύ!».

Δείτε το video με τις ευχές του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved