Ποια κρύβεται πίσω από τη μάσκα; (photos)
Showbiz

Ποια κρύβεται πίσω από τη μάσκα; (photos)

Λίγο πριν το lockdown που επιβλήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου,  η εν λόγω μελαχρινή καλλονή βρέθηκε σε κομμωτήριο στον Πύργο και έφτιαξε τα μαλλιά της. 

Ο λόγος για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη που μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά βρέθηκαν σε ένα coiffure meeting στο κατάστημα “Verve Hairstyle” στον Πύργο Ηλείας.

Το “Hairstyle Verve” το νεοσύστατο hair salon που έχει κερδίσει ήδη τον κόσμο του νομού Ηλείας, αποτελεί τη νέα πρόταση για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και όχι μονό…

Το κομμωτήριο βρίσκεται στην καρδιά του Πύργου και έχει τη δυνατότητα να απορροφήσει τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες και να τις αφομοιώσει σε έναν χώρο που έχει στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες του.

Μετά από πρόταση του επιχειρηματία Διονύση Παρασκευόπουλου και του hair expert Δημήτρη Τσίγκρηλα, έδωσαν το “παρών” οι πολύ καλοί τους φίλοι Τρύφωνας Σαμαράς και Δήμητρα Αλεξανδράκη, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα coiffure meeting, γνωρίζοντας το εξειδικευμένο προσωπικό του “Verve Hairstyle” αλλά και να περάσουν μερικές ώρες κάνοντας μια μικρή βόλτα στον Πύργο.

Δείτε φωτογραφίες από το λαμπερό event:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved