Αθηνά Οικονομάκου: Η ψυχοθεραπεία, οι φοβίες και ο απολογισμός του 2020!
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Η ψυχοθεραπεία, οι φοβίες και ο απολογισμός του 2020!

Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για τις φοβίες που είχε ως άνθρωπος αλλά και την λύση που βρήκε και την βοήθησε για να τις ξεπεράσει!

Ξεκινώντας τη συζήτηση θα ήθελα να κάνεις έναν απολογισμό και το 2020.

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας και βλέποντας όσα συμβαίνουν γύρω μας δε γίνεται να μην επηρεαστεί κανένα αρνητικά. Προσωπικά παρόλο που δεν φοβάμαι εύκολα αυτή τη φορά συνέβη. Κλείστηκα στον εαυτό μου και στο σπίτι μου με την οικογένειά μου όπως όλοι. Εκεί ξεχωρίσαμε μεγαλύτερη ευκρίνεια και ευκολία τι είναι σημαντικό στη ζωή και φυσικά ότι υγεία έχει τον πρωταρχικό ρόλο.

Αισθάνθηκες να χάνεις την αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει;

Η αλήθεια είναι ότι ζορίστηκα πολύ και άρχισα να σκέφτομαι φουλ αρνητικά. Εμένα εντωμεταξύ δε μου αρέσει ο φόβος επειδή παλαιότερα είχα πολλές φοβίες προσπαθώ να τον αποφύγω. Ωστόσο έρχεται η στιγμή που ο φόβος γίνεται πια η καθημερινότητα σου και πρέπει να βρεις τρόπο να αποδεχτείς και να το διαχειριστείς.

Λόγω αυτών των φοβιών που είχες ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία. Η δουλειά που έχεις κάνει απ’ όλα αυτά τα χρόνια σε βοηθήσει να θωρακιστεί σωστά;

Ακριβώς. Όσο κι αν ζορίστηκα δεν έφτασα ποτέ στο σημείο να πανικοβληθώ. Ευτυχώς είχα λύσει πολλά πράγματα μέσα μου επομένως ήμουνα έτοιμη να δεχθώ μία ακραία συνθήκη. Αν συνέβαινε όλο αυτό πριν από περίπου πέντε χρόνια δεν ξέρω πως θα το διαχειριζόμουν.

Για πέμπτη χρονιά πρωταγωνιστείς στην κωμική σειρά "Έλα στη θέση μου". Γιατί πιστεύεις ότι έχει αγαπηθεί τόσο πολύ;

Το σημαντικότερο στοιχείο που έχει κάνει τον κόσμο να μας παρακολουθεί να μας αγαπάει και να μας στηρίζει είναι ότι υπάρχει ένα δέσιμο πια μεταξύ των συντελεστών, αφού έχουμε γίνει οικογένεια και αυτό βγαίνει μία αλήθεια στην σχέσεις των ηρώων. Επίσης ο κόσμος έχει ανάγκη να περάσει ωραία και να ξεχαστεί.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που κρύβει Φαίη, η ηρωίδα που υποδύεσαι;

Το πιο ωραίο και ενδιαφέρον στοιχείο αυτού του ρόλου είναι η πολυπλοκότητα που έχει αφού ποτέ δεν υπάρχει ένα επίπεδο. Η Φαίη δεν είναι ένας επιπόλαιος χαρακτήρας αλλά πονηρός και έξυπνος. Ξέρει τι θέλει από τον κάθε άνθρωπο για τον οποίο νοιάζεται. Ταυτόχρονα υποκριτικά έχει δυσκολία γιατί πρέπει να παίξεις και να είσαι όσο πιο συνεπής γίνεται. Από εκεί και πέρα λόγω όλων αυτών που συμβαίνουν επειδή ερωτεύτηκε για πρώτη φορά στη ζωή της και αυτός ο άντρας έτυχε να είναι ο Βλάσης, άλλαξε. Τα βασικά χαρακτηριστικά της όμως είναι ίδια, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved