Έρση Μαλικένζου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν την βλέπουμε πλέον στην τηλεόραση
Showbiz

Έρση Μαλικένζου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν την βλέπουμε πλέον στην τηλεόραση

Έρση Μαλικένζου: Η γνωστή ηθοποιός έκανε τον απολογισμό της ζωής της και μίλησε για το λόγου που δεν βρίσκεται πλέον σε τηλεοπτικές σειρές...

Ανήκει σε μια γενιά με αρκετούς πετυχημένους ηθοποιούς, με την ίδια μάλιστα να έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Η Έρση Μαλικένζου έδωσε τη νέα της συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τα τωρινά δεδομένα στη ζωή της, αλλά και τους λόγους που δεν την βλέπουμε πλέον σε τηλεοπτικές σειρές...

Ποια είναι η σχέση σας με τη μοναξιά;

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχω μείνει μόνη μου, είτε γιατί είχα την πατρική μου οικογένεια είτε στη συνέχεια τη δική μου. Ωστόσο, δεν θα σας κρύψω ότι μερικές φορές αποζητώ να μείνω μόνη μου, γιατί μου έχει λείψει, (Γελάει.) Από εκεί και πέρα, δεν φοβάμαι τη μοναξιά, ειδικά στην ηλικία που είμαι.

Τηλεοπτικά, έχουμε να σας δούμε πολλά χρόνια με μόνιμο ρόλο...

Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει αρκετή τηλεόραση από τότε που υπήρχαν μόνο τα κρατικά κανάλια, με τε­λευταία δουλειά τα «Μαύρα με­σάνυχτα» στο ΜΕGΑ. Στη συνέχεια, ξεκίνησε η οικονομική κρί­ση, και διάφορα άλλα, ενώ τα τελευταία χρόνια τα κανάλια άρ­χισαν να κάνουν ξανά σίριαλ, και χαίρομαι πολύ γι' αυτό.

Θα σας δούμε σε κάποιο από τα σίριαλ που βρίσκονται σε εξέ­λιξη ή αυτά που ετοιμάζονται;

Όχι. Όταν έχεις μεγαλώσει αρ­κετά, πρέπει να φεύγεις μόνος σου, πριν σε αναγκάσουν να το κάνεις.

Ποιοι λόγοι σας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση;

Ο πρώτος λόγος είναι η ηλικία μου και ότι έχω κάνει πάρα πολ­λά πράγματα. Είμαι πάνω από 50 χρόνια στη δουλειά. Άμα εί­σαι σε μια ηλικία, μπορεί κάτι να σου συμβεί και δεν είναι καθό­λου ωραίο να αφήνεις τους αν­θρώπους στη μέση μιας δουλειάς. Ο δεύτερος λόγος είναι να ζήσω μια ζωή που δεν είναι του ηθοποιού. Τουλάχιστον όσο ζήσω ακόμα.

Έχετε μετανιώσει που τα προηγούμενα χρόνια αφιερώνατε χρόνο στη δουλειά και όχι στον εαυτό σας ή στην οικογένεια σας;

Όταν τα παιδιά μου βρίσκονταν σε μικρή ηλικία, δεν δούλευα για κάποια χρόνια στο θέατρο, ώστε να αφιερωθώ σε εκείνα. Οπότε ήμουν πάντα δίπλα στην οικογένεια μου. Να σας πω την αλήθεια, ήμουν λίγο... σπιτίσια και είμαι ακόμη. (Γελάει.)

Επομένως, κάθε επιλογή σας ήταν και είναι συνειδητή;

Βέβαια. Η ζωή σε αναγκάζει πολλές φορές να κάνεις κάποια πράγματα, οπότε πρέπει να κάνεις και τις ανάλογες επιλογές. Δεν έζησα μια ζωή που δεν ήθελα.

Πηγή: MYtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved