Μαρία Κίτσου: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Η Λενιώ από τις Μέλισσες ντυμένη με δερμάτινα!
Showbiz

Μαρία Κίτσου: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Η Λενιώ από τις Μέλισσες ντυμένη με δερμάτινα!

Είδαμε την Μαρία Κίτσου, τη Λενιώ από τις Άγριες Μέλισσες, με δερμάτινα και μείναμε άφωνοι!

Η Μαρία Κίτσου έχει αδυνατίσει κι άλλο και είναι μία κούκλα!

Η πρωταγωνίστρια μπορεί να αλλάζει στυλ και το αποδεικνύει περίτρανα με τα υπέροχα δερμάτινα ρούχα που επέλεξε να φωτογραφηθεί!

Η Μαρία Κίτσου υποδύεται με τεράστια επιτυχία τη Λενιώ στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι θεαματική από τότε που αδυνάτισε.

Η αρχή είχε γίνει στο διάστημα της πρώτης καραντίνας, όταν η Μαρία Κίτσου πρόσεξε περισσότερο την διατροφή της, έκανε διάδρομο σχεδόν κάθε μέρα και έτσι έχασε τα κιλά που ήθελε.

Η Μαρία Κίτσου είχε πει για τα κιλά που έχασε: «Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Αλλά το κυριότερο είναι πως είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά. Και τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Πήρα κιλά εξαιτίας της θεραπείας. Αποφάσισα να τα χάσω λίγο πριν την καραντίνα. Δεν έχασα πάρα πολλά κιλά. Και τα έχασα και πολύ εύκολα. Μιλάμε για 14 κιλά».

Μετά από τόσους μήνες και τώρα στο δεύτερο lockdown έχει αδυνατίσει κι άλλο και φορά πια τα ρούχα που εκείνη λατρεύει… όπως αυτά που θα δείτε στην παρακάτω gallery και σίγουρα κορίτσια πολλές θα θελήσετε να αντιγράψετε το στυλ της. Δείτε την!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved