Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι περνάει τον ελεύθερο χρόνο της μες στην καραντίνα
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι περνάει τον ελεύθερο χρόνο της μες στην καραντίνα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρά το βεβαρυμμένο της πρόγραμμα, καθώς συγκαταλέγεται στις εργαζόμενες μητέρες βρίσκει πάντα λίγο ελεύθερο χρόνο και ειδικότερα για τα παιδάκια της.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής “Happy Day” ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν από μερικές ημέρες και μας έδειξε πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο της τις Κυριακές μες στην καραντίνα.

Καθώς το lockdown συνεχίζεται και μάλιστα με πιο αυστηρούς περιορισμούς, η ανάγκη για μια βόλτα, ειδικά των παιδιών, εκτός από μεγάλη είναι κι απαραίτητη.

Έτσι η γλυκιά παρουσιάστρια πήρε τα παιδάκια της και βγήκαν για μια χαλαρή βόλτα στην φύση για περίπατο, απαθανατίζοντας την στιγμή.

Κάτω από την εν λόγω φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια οικογενειακή βολτούλα είναι ό,τι πρέπει για να αποφορτιστούμε και να πάρουμε καθαρό αέρα!».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λατρεύει κι αυτού του είδους την επικοινωνία με τους θαυμαστές της και τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε την φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved