Θα πάθετε...πλάκα μόλις δείτε ποιος έχει δανείσει την φωνή του στον Μπαρμπά-Στρουμφ!
Showbiz

Θα πάθετε...πλάκα μόλις δείτε ποιος έχει δανείσει την φωνή του στον Μπαρμπά-Στρουμφ!

Κι όμως πολλοί δεν γνώριζαν πως ο συγκεκριμένος Έλληνας ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην "Αγγελική" έχει δανείσει την φωνή του στον παιδικό ήρωα από τα "Στρουμφάκια", τον "Μπαρμπά-Στρουμφ".

Ο λόγος για τον ηθοποιό Γιάννη Στεφόπουλο, ο οποίος αποκάλυψε την εν λόγω πληροφορία μέσα από πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Έχετε μια σημαντική θεατρική πορεία 35 ετών, παρόλα αυτά, ο πρώτοι πολύ μεγάλος τηλεο­πτικός σας ρόλος είναι στην «Αγγελική».

Είχα υποδυθεί και στο σίριαλ «Με τα πα­ντελόνια κάτω» έναν αντίστοιχα μεγά­λο ρόλο. Η «Αγγελική» είναι η πρώτη καθημερινή σειρά που συμμετέχω. Πά­ντοτε ήμουν πολύ επιλεκτικός στις δου­λειές μου. Όταν ήρθε στα χέρια μου το σενάριο και ο σκηνοθέτης μου εξήγησε ποιος είναι ο Θωμάς, διαπίστωσα ότι αυ­τός ο χαρακτήρας είχε ενδιαφέρον, γι' αυτό και εξαρχής απάντησα θετικά.

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι κρύβεστε πίσω από δύο πολύ αγαπημένους ήρωες των παιδιών, τον Μπαρμπαστρούμφ, αλλά και τον Καβούρη από το «Μπομπ Σφουγγαράκης.

Έχω «δανείσει» τη φωνή μου σε πάρα πολλούς ήρωες. Ξεκίνησα να μετέχω στις μεταγλωττίσεις το 1992. Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό. Συνάδελφοι νεότεροι στη σειρά απορούν «Μα, είχες κάνει και την τάδε φωνή και δεν το γνωρίζαμε».

Ποιον από τους ήρωες των κόμικ αγαπήσατε περισσότερο;

Από σειρές, σίγουρα τον Μπαρμπα-στρούμφ. Αλλά δεν μπορώ να μη σταθώ και σε κάποιες ταινίες όπου συμμετεί­χα. Το «Σρεκ», π.χ. ήταν μια πολύ αξιό­λογη δουλειά. Πολλοί ρόλοι ήταν όμορ­φοι. Τους αγαπώ όλους, Η μεταγλώττι­ση από μόνη της έχει τεράστιο ενδιαφέ­ρον. Έχω κάνει περισσότερους από πε­νήντα διαφορετικούς χαρακτήρες.

Τι θα θέλατε να σας φέρει ο χρόνος;

Θα ήθελα να ανοίξουν τα θέατρα, να επιστρέψουμε και πάλι σε αυτά που αγαπάμε και στο εξής να κατανοούμε πραγματικά τι συμβαίνει γύρω μας. Να γίνουμε μέτοχοι της ζωής και της εξέλι­ξης της. Ελπίζω επίσης να προχωρήσου­με μπροστά ως χώρα και να μη σκεφτό­μαστε μόνο το τι θα γίνει αύριο το πρωί, σύμφωνα με το 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved