Αναστασία Ζαννή: Έψαλε τον Εθνικό Ύμνο στην Ακρόπολη - Θυμάσαι που έχεις ξαναδεί τη σοπράνο;
Showbiz

Αναστασία Ζαννή: Έψαλε τον Εθνικό Ύμνο στην Ακρόπολη - Θυμάσαι που έχεις ξαναδεί τη σοπράνο;

25η Μαρτίου: Η πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός βρέθηκαν στις 8:00 στην τελετή έπαρσης της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τα 200 χρόνια της επανάστασης του 1821.

Τον εθνικό ύμνο έψαλε η διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από τη δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ.

Ποια είναι η Αναστασία Ζαννή;

Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο μουσικό talent show του ΑΝΤ1 "Fame Story" το 2005.

Τον περασμένο Δεκέμβριο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη με αφορμή την ιστορική επέτειο της θυσίας των γυναικών από το Σούλι με τον περίφημο Χορό του Ζαλόγγου. Θέμα της συζήτησης ήταν "Η συμβολή των Γυναικών στην Ελληνική Επανάσταση του '21".

Σε ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση με τη Νέα Υόρκη η καταξιωμένη λυρική τραγουδίστριαερμήνευσε συνοδευόμενη μόνον από παραδοσιακά κρουστά ζίλια, τις "Σουλιώτισσες" αλλά και το αμερικανικό εμβληματικό γκόσπελ κομμάτι "Battle Hymn of the Republic" προκαλώντας ενθουσιασμό και συγκίνηση.

Η Αναστασία Ζαννή έχει τραγουδήσει προς τιμήν του πρώην Αμερικανού Προέδρου Μπιλ Κλίντον και της εκπροσώπου του Κονγκρέσου στο Λευκό Οίκο, Κάρολιν Μαλονέι, αλλά και στην τελετή βράβευσης του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου.

Στο ενεργητικό της έχει μια sold out συναυλία στο ιστορικό Carnegie Hall στο Μανχάταν, αλλά και στο Keyaki Hall στο Τόκιο, ενώ βρέθηκε στην Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Καναδά και το Φεστιβάλ του UCLA για τα Special Olympics του Λος Άντζελες, με σπουδές τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου.

Δείτε την να ψέλνει τον Εθνικό ύμνο... και πιο κάτω θα δείτε τη συμμετοχή της στο Fame Story που είχε ξεχωρίσει για την υπέροχη φωνή της!

Δείτε την εμφάνισή της από τη συμμετοχή της στο Fame story το 2005

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved