Κατερίνα Καινούργιου: Μόλις υιοθέτησε την top τάση της φετινής άνοιξης
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Μόλις υιοθέτησε την top τάση της φετινής άνοιξης

Σε mood ανοιξιάτικο έχει μπει η Κατερίνα Καινούργιου!

Μακριά τα πουλόβερ, τα μάλλινα και κάθε είδους πλεκτό αφού η θερμοκρασίες ανεβαίνουν και μαζί με τον καιρό φτιάχνει και η διάθεση της.

Και τι είναι αυτό που αλλάζει η κάθε γυναίκα μαζί με την αλλαγή της εποχής; Μα τι άλλο; Τα σύνολα ρούχων, τα αξεσουάρ και φυσικά όλα αυτά πάνε παρέα με τις νέες τάσεις της μόδας.

Σικ, με γούστο, ποιότητα στις επιλογές της και σίγουρα με γνώσεις για το πώς και αν πρέπει να υιοθετήσει τάσεις της μόδας, η Κατερίνα Καινούργιου κάθε φορά μοιράζεται τις ιδέες της.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η παρουσιάστρια της εκπομπής Ευτυχείτε, σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα και ποτέ δεν έχει υποπέσει σε στιλιστικό λάθος, ώστε να σχολιαστεί αρνητικά.

Τα ρούχα τα φοράει και δεν τη φοράνε, το ίδιο και όλα τα αξεσουάρ που επιλέγει ώστε να ολοκληρώσει την κάθε της εμφάνιση. Αυτή τη φορά η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε με ένα σύνολο που είναι η τελευταία λέξη της μόδας και φυσικά η top τάση της φετινής άνοιξης. Τι επέλεξε λοιπόν;

Ένα υπέροχο pyjama look. Είναι αυτό που πρωταγωνιστεί σε κάθε ντουλάπα αυτή την εποχή. Και τι ακριβώς είναι; Ένα σικ κοστούμι σε χαλαρή γραμμή, απαλό ύφασμα και πολύ ελαφρύ αφού μοιάζει με τις πιτζάμες που φοράμε στον ύπνο.

Η Κατερίνα διάλεξε ένα τέτοιο «κοστούμι» σε nude απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα. «Pajama look ✌🏻(ιδανικό για κάθε περίσταση)
Λάτρεψα το σημερινό μου σύνολο
Super άνετο και στιλάτο», σημείωσε η ίδια.

Δες την στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved