House of Fame: «Οι συμμετέχοντες παίζουν ένα πολύ καλά "στημένο θέατρο"»
Showbiz

House of Fame: «Οι συμμετέχοντες παίζουν ένα πολύ καλά "στημένο θέατρο"»

House of Fame: Κι όμως, δεν φαντάζεστε ποιος έκανε την παραπάνω δήλωση για τους παίκτες που συμμετέχουν στο μουσικό talent show του ΣΚΑΙ

Φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά σε κάτι το οποίο γνωρίζει αρκετά καλά. Ο Πάνος Μεταξόπουλος έχει αναλάβει διευθυντική θέση για τη Μουσική Ακαδημία του ΣΚΑΙ. Αναφερόμαστε φυσικά στο House of Fame.

Ο γνωστός χορογράφος παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου και πέρασε σε αποκαλύψεις...

Σε συναντάμε ξανά σε ριάλιτι τάλεντ σόου, αυτή τη φορά στο House of Fame. Πώς το αποφάσισες;

Ήρθε σε μια στιγμή, που λόγω του κορονοϊού, τα πάντα έχουν σταματήσει. Μ'ενδιέφερε χρόνια να κάνω κάτι στην τηλεόραση, αλλά ποτέ δεν ερ­χόταν αυτό που με αφορά και πάνω στο αντικεί­μενο μου. Όταν μου έκαναν την πρόταση, άκουσα ότι πρόκειται για κάτι που είχα κάνει και στο παρελθόν, που μου άρεσε κι είχα περάσει όμορφα τότε, κι έτσι προχώρησα.

-Πώς είναι το κλίμα εκεί;

Νιώθω πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου κάνοντας αυτό, πατάω καλύτερα στα πόδια μου, ξέρω τι ζητάω και τον τρόπο να το πάρω καλλιτεχνικά από κάποιον.

-Στο παρελθόν είχες και κακή εμπειρία, είχες πε­ράσει και δύσκολα μέσα σε παιχνίδι, σύμφωνα με τα όσα είχες δηλώ­σει.

Ναι, τώρα το γνωρίζω πολύ καλά, ήξερα τις κακοτοπιές που θα απέφευγα. Η μεγάλη δυσκολία στο εγχείρη­μα αυτό, είναι πώς τα παιδιά αυτά, κλεισμένα σ' έναν χώρο, γνωρίζοντας ότι είναι σ' ένα τηλεο­πτικό προϊόν, μπορούν να παράγουν καλλιτεχνικό έργο επί της ουσίας. Στις πρόβες, "τσαλακώνεις" τον εαυτό σου, κάνεις πράγματα τα οποία δεν είναι τόσο όμορφα για την εικόνα σου, κι είναι δύσκολη κατά­σταση να πείσεις κάποιον να περάσει αυτό το επίπεδο κάνοντας τηλεόραση.

-Τα παιδιά αυτά, δεν δηλώνουν συμμετοχή "διαβασμένα", γνωρίζο­ντας απόλυτα τι έχουν ν' αντιμετωπίσουν;

Απόλυτα "διαβασμένα", είναι ακριβώς έτσι, ξέρουν πολύ καλά το "έργο" και παίζουν ένα πολύ καλά "στημένο θέατρο", αλλά αυτό μπορούν να το παίξουν μέσα στο σπίτι, όταν μπαίνουν στο μάθημα μου, σκοπός μου είναι να φύγουν από τον ρόλο που παίζουν στο σπίτι και να μπουν στον ρόλο που θα πρέπει να υποδυθούν επάνω στη σκηνή. Μπορεί στη ζωή τους να παίζουν θέατρο, αλλά επάνω στη σκηνή θα είναι εκείνοι, οι ίδιοι, για να υπάρχει αλήθεια.

Όντας κι εσύ "διαβασμένος", από την παλαιότερη εμπειρία που έχεις, χρησιμοποιείς κάποια πολιτική;

Εννοείται ότι η πείρα που έχω από τα προηγούμενα, είναι πάρα πολύ σημαντική στην τωρινή παρουσία μου. Είναι διαφορετικά παιδιά και χαρακτήρες, έτσι προσπαθώ όσο μπορώ να μπω στον τρόπο που σκέφτονται.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved