Κρίστη Παπαδοπούλου: Θα τη δούμε στη «Γη της ελιάς» μετά τις «8 λέξεις»;
Showbiz

Κρίστη Παπαδοπούλου: Θα τη δούμε στη «Γη της ελιάς» μετά τις «8 λέξεις»;

Η Κρίστη Παπαδοπούλου είναι ένα από τα πρόσωπα που εντάχθηκαν στον φετινό κύκλο του ερωτικού – πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις».

Η ίδια, κρατώντας τον ρόλο της Μάγδας, μίλησε στο mytv για όλα, ενώ αποκάλυψε αν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τους συντελεστές της σειράς στο μέλλον...

Φέτος, εντάχθηκες στο καστ του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις». Πώς κύλησε αυτή η συνεργασία;

Ήταν μία όμορφη συνεργασία. Βέβαια, είχα συνεργαστεί ξανά με τα παιδιά, οπότε ήξερα με τι έχω να κάνω και κύλησε υπέροχα η δουλειά με ωραία παρέα και καλούς συνεργάτες.

Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις που έκανες όταν πρωτοδιάβασες το σενάριο και τον ρόλο της Μάγδας;

Δεν είχα ξανακάνει τέτοιο ρόλο, ειδικά στην τηλεόραση.Όταν διάβασα τα πρώτα σενάρια, δεν ήξερα πώς θα εξελιχθεί η ιστορία της Μάγδας, οπότε ήθελα οπωσδήποτε να δοκιμάσω να την υποδυθώ. Ήταν μια πρόκληση να βλέπεις τα αυτονόητα απέξω κι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορούσε να τα δει.

Ποια σκηνή σε δυσκόλεψε, ενδεχομένως, παραπάνω από το συνηθισμένο;

Δεν δυσκολεύτηκα γιατί είχα έναν υπέροχο ηθοποιό δίπλα μου, τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, που με βοηθούσε σε όλα.

Έχουμε δει την ηρωίδα σου με διάφορες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Ωστόσο, πώς θα την περιέγραφες σαν χαρακτήρα;

Η Μάγδα είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος που με υπομονή και με αγάπη μπορεί να σε κερδίσει. Έδωσε τα πάντα για έναν άνθρωπο. Από καριέρα μέχρι ψυχή. Είναι θαυμαστό πρόσωπο στα μάτια μου.

Το φινάλε της ηρωίδας συμβαδίζει με αυτό που θα ήθελες ως Κρίστη;

Η σεναριογράφος μας, Βάνα Δημητρίου, σε όλα της τα σενάρια έχει ένα όμορφο τέλος, πολύ δίκαιο για τους χαρακτήρες της, κι αυτό με γαληνεύει.

Η δημιουργική ομάδα της σειράς ετοιμάζει το επόμενο εγχείρημα της (σ.σ.: «Η Γη της Ελιάς», ΜΕGΑ).Έχετε συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας;

Η δημιουργική ομάδα συνεχίζει ακάθεκτη τον σχεδιασμό της για την επόμενη σειρά, αλλά εγώ, μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχω συζητήσει το ενδεχόμενο ακόμη μίας συνεργασίας. Θα δείξει στο μέλλον. Αν θα ταιριάζω σε κάποιο ρόλο που, ενδεχομένως, να προκύψει, αν θα είμαι διαθέσιμη, μιας και συζητάω κάποια πράγματα.Όλα είναι θέμα τάιμινγκ.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια σου;

Έχω κάποιες προτάσεις για τηλεόραση που περιμένω να δω πώς θα πάνε τα πράγματα και τι θα είναι καλύτερο να ακολουθήσω. Επίσης, αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με το θέατρο, επειδή κι εκεί υπάρχει μια παράσταση που είναι σχεδόν έτοιμη και περιμένουμε να αναγεννηθεί, είπε η Κρίστη Παπαδοπούλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved