Κατερίνα Ζαρίφη: «Τα έχασαν» οι followers με τις φώτο της με ολόσωμη φόρμα – Πιο αδύνατη από ποτέ!
Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: «Τα έχασαν» οι followers με τις φώτο της με ολόσωμη φόρμα – Πιο αδύνατη από ποτέ!

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι πιο αδύνατη από ποτέ και έχει εντυπωσιάσει ακόμα και τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram με τις φωτογραφίες της!

Οι νέες φωτογραφίες της με ολόσωμη φόρμα απλά μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό! Η μεταμόρφωσή της είναι απίστευτη!

Έχει καταφέρει να χάσει όλα τα παραπανίσια κιλά και έχει μείνει μισή, όχι ότι ποτέ είχε θέμα με τα κιλά της, αλλά αυτή τη φορά και χωρίς να είναι αυτός ο σκοπός της ζωής της, η Κατερίνα Ζαρίφη έχει αδυνατίσει πολύ.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει βάρος, χάνει βάρος.»!
Και είχε αναφέρει: «Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο διατροφολόγο ή διατροφή που ακολουθώ,. Να πω στα κορίτσια ότι αν θέλουν να το κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού» είχε πει!

Και αποκάλυψε πως αιτία για να χάσει βάρος και να προσέξει ιδιαίτερα τη διατροφή της στάθηκε η περιπέτεια υγείας της με τον κορονοϊό.

Και υπογράμμισε η Κατερίνα Ζαρίφη: «Εγώ μετά τον κορονοϊό, επειδή το στομάχι ήταν έτσι κι έτσι, σταμάτησα να τρώω junk food και είπα όσο τρέχω στη δουλειά δεν θα επιβαρύνω τον εαυτό μου με βαρύ, λιπαρό φαγητό».

«Το μυστικό μιας πετυχημένης δίαιτας είναι να την βαφτίσεις διατροφή και όχι δίαιτα. Αν κάνεις ένα στραβοπάτημα μη σε πάρει από κάτω», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Πια είναι άλλος άνθρωπος και φορά ρούχα που δεν την είχαμε δει ποτέ και φυσικά τα σχόλια των followers της είναι άκρως κολακευτικά!

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της με ολόσωμη φόρμα αλλά και τα σχόλια των followers της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved