Βέφα Αλεξιάδου: Ραγίζει καρδιές με το μήνυμά της στην εγγονή της που έγινε 18 χρονών (Photos)
Showbiz

Βέφα Αλεξιάδου: Ραγίζει καρδιές με το μήνυμά της στην εγγονή της που έγινε 18 χρονών (Photos)

H Βέφα Αλεξιάδου ραγίζει καρδιές με το μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook στην εγγονή της που έγινε 18 χρονών!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η μαγείρισσα ζει δύσκολες στιγμές από τη μέρα που έχασε τις δύο κόρες της την Αλεξία και τη Άντζι. Μάλιστα οι δύο κόρες της έφυγαν από τη ζωή μέσα σε λίγους μήνες βυθίζοντας την Βέφα Αλεξιάδου σε πένθος!

Με αφορμή τα γενέθλια της εγγονής έγραψε ένα μήνυμα που συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους στο facebook!

Η εγγονή της - κόρης της Αλεξίας Αλεξιάδου που είχε συνεχίσει την πορεία της μητέρας της στην μαγειρική - έγινε 18 και ετοιμάζεται για τις σπουδές της και η γιαγιά της τής έδωσε τις πιο όμορφες και συνάμα συγκινητικές ευχές.

Συγκεκριμένα έγραψε η Βέφα Αλεξιάδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ φίλες και φίλοι μου, να έχουμε τη χάρη των Ισαποστόλων Αγίων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ. Γιορτάζει το εκκλησάκι μου στη Μόλα Καλύβα, όμως εγώ, λόγω της βιογραφίας μου που θα κυκλοφορήσει ως το τέλος του μήνα, ελπίζω!, βρίσκομαι στην Αθήνα. Στη φωτό με την εγγονή μου τη Βέφα κάποιο καλοκαίρι στη Χαλκιδική. Έκλεισε προχθές τους 18 ΜΑΙΟΥΣ της, τελείωσε το Λύκειο κι ετοιμάζεται για τις πανεπιστημιακές της σπουδές. ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ ΓΛΥΚΙΆ ΜΟΥ ΒΕΦΟΥΛΑ. Η μανούλα σε καμαρώνει από ψηλά και προσεύχεται για σένα. Εγώ πάντα κοντά σου, όσο υπάρχω» και δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κούκλα εγγονή της. Δείτε το μήνυμά της αλλά και την εγγονή της στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved