Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά και αποκάλυψε το φύλο του μωρού! (Photos)
Showbiz

Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά και αποκάλυψε το φύλο του μωρού! (Photos)

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει Έλληνας τραγουδιστής.

Ο ίδιος είχε κάνει γνωστή την ευχάριστη είδηση πριν λίγο καιρό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και τώρα αποκάλυψε και το φύλο του μωρού!

Πριν ένα χρόνο, τον Ιούνιο του 2020 είχε γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε ένα αγοράκι και τώρα περιμένει με τη γυναίκα του το δεύτερο παιδάκι του!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής όταν είχε ανακοινώσει ότι θα γίνει γονιός για πρώτη φορά είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν η φουσκωμένη κοιλίτσα της αγαπημένης του και είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Αυτός κι αν μένει σπίτι… Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η περίοδος αυτή του εγκλεισμού, θα μου μείνει αξέχαστη, κυρίως για άλλους λόγους -από τους γνωστούς-. Πιο ροκεντρολ δηλαδή δε γίνεται. Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας».

Ενώ τη δεύτερη φορά ο , ο τραγουδιστής αποφάσισε να δημοσιεύσει το υπερηχογράφημα και έγραψε: «Full moon» και όλοι οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του γράψουν τις πιο θερμές ευχές τους!

Πριν λίγες ημέρες έμαθε με τη γυναίκα του το φύλο του μωρού και δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ώρα που η σύντροφός του έκανε τον υπέρηχο και έγραψε: “Αγόρι ή κορίτσι”.

Μια από τις διαδικτυακές της φίλες του έγραψε “κορίτσι” και ο ίδιος το επιβεβαίωσε!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ποιος γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved