Έμεινε «μισή» η Βουλίτσα από τη «Μουρμούρα»: Πώς έχασε 35 κιλά μέσα στην καραντίνα!
Showbiz

Έμεινε «μισή» η Βουλίτσα από τη «Μουρμούρα»: Πώς έχασε 35 κιλά μέσα στην καραντίνα!

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Όσοι βλέπουν την τηλεοπτική Βουλίτσα, κατά κόσμον Ελένη Κοκκίδου από κοντά τρίβουν τα μάτια τους«Έμεινε μισή»... 

«Πώς κατάφερε να αδυνατίσει έτσι;», «Έγινε άλλος άνθρωπος», είναι μερικά από τα σχόλια που το τελευταίο διάστημα δίνουν και παίρνουν για την Ελένη Κοκκίδου.

Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της δεν περνά απαρατήρητη, αφού μέσα σε περίπου έναν χρόνο κατάφερε να χάσει 35 κιλά. «Έχασα 35 κιλά σε έναν χρόνο. Ήθελα να κάνω μια εσωτερική αλλαγή, έκλεισε ένας κύκλος ζωής και άνοιξε ένας καινούργιος. Ήθελα να ξαναβρώ την παλιά Ελένη και αποφάσισα να χάσω τα περιττά κιλά.

Το περιττό βάρος στη ζωή μου γενικώς με τη συμβολική του έννοια», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η «Βουλίτσα» της «Μουρμούρας», αποκαλύπτοντας πως ενώ την περίοδο της καραντίνας οι πε­ρισσότεροι πάχυναν, εκείνη αδυνάτισε.

Στην προσπάθειά της να βρει τον παλιό εαυτό της και να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά, η ηθοποιός ξεκίνησε γυμναστική, η οποία εκτός όλων των άλλων αποτελεί και ψυχική εκτόνωση.

«Εγώ περνάω μια τέτοια φάση της ζωής μου μεγάλης φροντίδας για τον εαυτό μου, κάνω γυμναστική, μαθήματα τραγουδιού και όταν τελειώσω με τη "Μουρμούρα" θα αρχίσω να μαθαίνω βιολί», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως πλέον ακολουθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Όσο για το πώς αντιδρά όταν το κοινό τη συναντά στον δρόμο, είπε: «Παρά πολλές φορές έχει συμβεί να με αγκαλιάσουν. Πριν τον Covid αυτό... Δεν με ενοχλεί καθόλου από τη στιγμή που γίνεται ευγενικά και ειλικρινά. Αν εμφανιστεί κάποιος και μου πει χωρίς καλη­σπέρα χωρίς τίποτα "Θα βγάλουμε μια φωτογραφία;", αυτό με ενοχλεί πολύ».

Πηγή: ΧΑΪ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved