Μουζουράκης – Bαρελά: Μαζί στη Χαλκιδική και δεν πάει ο νους σου πώς και πού απαθανατίστηκαν
Showbiz

Μουζουράκης – Bαρελά: Μαζί στη Χαλκιδική και δεν πάει ο νους σου πώς και πού απαθανατίστηκαν

Αχώριστοι είναι πλέον ο Πάνος Μουζουράκης και η αγαπημένη του Τζίνα Βαρελά.

Το ζευγάρι, όσο και αν προσπάθησε στις αρχές του έρωτά του να κρατήσει μυστική τη σχέση του, δεν τα κατάφερε.

Οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες βγήκαν σύντομα στη δημοσιότητα, με τον γνωστό καλλιτέχνη να αποφεύγει τις δηλώσεις που είχαν να κάνουν με την προσωπική του ζωή.

Από τότε όμως πέρασε αρκετός καιρός και πλέον οι δυο τους δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί με τα όσα διαβάζουν και ακούνε στα media για τον έρωτά τους. Και κυρίως αφιερώνουν χρόνο στη σχέση τους, περνώντας τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί.

Αυτή τη φορά, οι δυο τους βρέθηκαν στη Χαλκιδική αλλά δεν ήταν μόνοι τους. Μαζί τους βρέθηκε ο Χρήστος Ανθόπουλος με τον οποίο απαθανάτισαν την στιγμή που απολάμβαναν το μπάνιο τους και την χαλάρωσή τους μέσα στην πισίνα.

Την φωτογραφία ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Χρήστος Ανθόπουλος.

Δείτε τη φωτογραφία.

Η Τζίνα Βαρελά γεννήθηκε στο Γουέλινγκτον από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα. Όταν ήταν 10 ετών, οι γονείς της ξεκίνησαν μια μικρή εταιρεία παραγωγής και κύρια ασχολία τους ήταν τα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα. Κάπως έτσι μπήκε και η ίδια στο χώρο της υποκριτικής, τον οποίο υπηρετεί επιτυχία.

Φαίνεται ότι μεγαλύτερη προτεραιότητά της είναι ο έρωτά της με τον Πάνο Μουζουράκη, γι’ αυτό και δεν δίστασε να τα αφήσει όλα πίσω της και να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα.

Κι εκείνος, όμως, ξέρει ότι η απόσταση σκοτώνει τις σχέσεις, καθώς με τη φυγή του στην Αμερική, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ζωντανό τον ερωτά τους με τη Μαρία Σολωμού, με την οποία είχαν σχέση για πολλά χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved