Μαίρη Λίντα: Τραγουδά το «Πετραδάκι - πετραδάκι» για τον Ξανθόπουλο και συγκινεί
Showbiz

Μαίρη Λίντα: Τραγουδά το «Πετραδάκι - πετραδάκι» για τον Ξανθόπουλο και συγκινεί

Η Μαίρη Λίντα, η οποία φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών τα τελευταία δύο χρόνια έπειτα από δική της επιλογή κατάφερε να μας συγκινήσει.

Στο Facebook κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να τραγουδά το «Πετραδάκι - πετραδάκι» και να το αφιερώνει στον Νίκο Ξανθόπουλο και πραγματικά σκορπά ρίγη συγκίνησης.

«Πετραδάκι - πετραδάκι… από τη Μαίρη Λίντα αφιερωμένο με αγάπη στον Νίκο Ξανθόπουλο. Ακούστε και θαυμάστε!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο Γιάννης Μπουρνέλης που ανέβασε το βίντεο.


«Εδώ, στο ίδρυμα, έχω φίλους γιατρούς και ανθρώπους δικούς μου. Δεν το βλέπω ως γηροκομείο, αλλά σαν το σπίτι μου. Είναι εξαίρετοι όλοι οι άνθρωποι που μας φροντίζουν. Περνάω υπέροχα και θέλω να το πιστέψετε αυτό. Δυστυχώς, στην Ελλάδα έχει παρεξηγηθεί η φιλοξενία σε γηροκομείο. Λένε "πήγε στο γηροκομείο η Λίντα"! Μα γιατί να μην έρθω εδώ; Είναι υπέροχο το περιβάλλον και τους ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον τους. Είναι τόσο δοτικό το προσωπικό εδώ που με συγκινούν καθημερινά με την περιποίηση τους. Ζω σαν στο σπίτι μου», είχε πει η Μαίρη Λίντα σε συνέντευξή της στην Espresso.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved