Άγγελος Διονυσίου: Έχετε δει την 15χρονη κόρη του; Είναι μία κούκλα και είναι η μεγάλη του αδυναμία!
Showbiz

Άγγελος Διονυσίου: Έχετε δει την 15χρονη κόρη του; Είναι μία κούκλα και είναι η μεγάλη του αδυναμία!

Ο Άγγελος Διονυσίου την αποκαλεί "βασανάκι" του και σίγουρα είναι το πιο γλυκό βάσανο της ζωής του. 

Ο λαϊκός τραγουδιστής είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς για την κορούλα του αλλά και για τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, τα οποία έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο.

Με τα αδέλφια του Στέλιο και Διαμαντή Διονυσίου.

Όπως έχει εξηγήσει και ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του:

«Τα δύο πρώτα (σ.σ. παιδιά μου) είναι από τον πρώτο μου γάμο και το τρίτο από τον τρίτο μου γάμο. Τα μεγάλα είναι ανεξάρτητα, δουλεύουν. Τώρα μένουμε κοντά. Έρχεται η μεγάλη μου και κρατάει τη μικρή το βράδυ. Έχουμε μεγάλες αγάπες. Έχουν καλή σχέση όλα, και με τον αδερφό τους, παρά τη διαφορά ηλικίας».

Έτσι, εφόσον τα μεγάλα του παιδιά είναι πλέον ανεξάρτητα, έχει τη μικρή Ηλέκτρα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του καθημερινά.

Μάλιστα, η όμορφη έφηβη με τα καταγάλανα μάτια και τα πράσινα μαλλιά περνάει πολύ χρόνο με τον πατέρα της. Άλλοτε για βόλτες στα νότια προάστια για φαγητό ή για καφέ και άλλοτε για βουτιές σε όμορφες παραλίες, μπαμπάς και κόρη περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί και απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή.

Ο Άγγελος Διονυσίου, παρά το γεγονός ότι συχνά την αποκαλεί "βασανάκι" μου, της έχει μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα στα περυσινά της γενέθλια, είχε ανεβάσει ένα υπέροχο βίντεο με τους δυο τους και την Ηλέκτρα από πολύ μικρή ηλικία μέχρι τα 14α γενέθλιά της. Βίντεο που σίγουρα σιγκίνησε την Ηλέκτρα η οποία επίσης δείχνει να έχει αδυναμία στον μπαμπά της. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η έφηβη κόρη του τραγουδιστή πάντως είναι μία κούκλα και φυσικά εκείνο που ξεχωρίζει κανείς με το που την αντικρίζει είναι τα υπέροχα γαλανά μάτια της που μαγνητίζουν. Δείτε την σε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved