Μαρία Βοσκοπούλου: Οι ανεπανάληπτες στιγμές με τον μπαμπά της και τα λόγια συγκίνησης
Showbiz

Μαρία Βοσκοπούλου: Οι ανεπανάληπτες στιγμές με τον μπαμπά της και τα λόγια συγκίνησης

Το κορίτσι του, η μεγάλη του αγάπη, η Μαρία του είναι εκείνη που σε λίγες ώρες θα «αποχαιρετήσει» τον λατρεμένο της μπαμπά, Τόλη Βοσκόπουλο, οδηγώντας τον στην τελευταία του «κατοικία». Οι στιγμές που έζησε μαζί του ήταν ανεπανάληπτες. 

Είναι βουβός ο πόνος αυτές τις στιγμές όμως η αγάπη και οι αγκαλιές που πήρε από εκείνον θα την συντροφεύουν για μια ολόκληρη ζωή.

Είναι γεγονός πως η Μαρία Βοσκοπούλου έζησε ανεπανάληπτες στιγμές με τον μπαμπά της, όχι επειδή ήταν ο Βοσκόπουλος που λατρεύτηκε αλλά επειδή ήταν εκείνος που με το χάδι του «έσβηνε» το κλάμα της… την στενοχώρια της, επειδή ήταν εκείνος που ζούσε τη χαρά της και πολλαπλασίαζε την ευτυχία της με μια ματιά.

Γιατί η Μαρία κοιτούσε στα μάτια τον μπαμπά της.

Αρκεί κανείς να δει όλα τα κοινά τους στιγμιότυπα για να διαπιστώσει πως η σχέση τους «χτίστηκε» πάνω στην ανιδιοτελή αγάπη που ένας γονιός έχει για το παιδί του και φρόντιζαν τόσο εκείνος όσο και η κόρη του, να μην χάνουν στιγμή από την καθημερινότητα.

Δεν χρειάστηκε στο «τελευταίο αντίο» η Μαρία να γράψει πολλά, γιατί το «σε αγαπώ πολύ» που έγραψε στην φωτογραφία τους λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, για εκείνη ήταν η ολάκερη η ζωή τους.

Τον θαύμαζε πολύ και σε κάθε ευκαιρία το έδειχνε όταν τον κοιτούσε με γλύκα και αφοσίωση.

«Νιώθω περήφανη γιατί είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης και ο κόσμος τον αγαπάει και μαζί με τον κόσμο και εγώ, πολύ. Όταν είναι πάνω στη σκηνή, δεν είμαι μόνο κόρη του, είμαι και θαυμάστριά του. Τραγουδήσαμε και μαζί, δεν το περίμενα, ούτε το πολυήθελα, ντρεπόμουν, αλλά αφού το ήθελε εκείνος… είναι η μέρα του σήμερα. Μου αρέσουν όλα τα τραγούδια του, είναι ξεχωριστά για μένα. Τα λέει ο μπαμπάς μου οπότε… Τον αγκάλιασα και του είπα: μπαμπά σ΄ αγαπάω πολύ», έχει δηλώσει η ίδια.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, του στάθηκε πολύ στις περιπέτειες με την υγεία του, γιατί γνώριζε πως η κόρη του, ήταν η δική του «ανάσα».

«Είμαι πολύ συγκινημένη που ξαναβγήκε μετά την περιπέτεια υγείας που είχε αλλά ήμουν σίγουρη ότι θα τα κατάφερνε. Του στάθηκα πολύ γιατί τον αγαπάω πολύ και δε μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Ήθελα να το κάνω και το έκανα. Εκείνος μου λέει ότι έχω πάρει τη φωνή του, εγώ έχω σκεφτεί ότι θέλω να γίνω ηθοποιός», έχει δηλώσει ενώ περήφανη είχε αποκαλύψει πώς εκλαμβάνει την αναγνωρισιμότητα μέχρι τα όρια που εκείνη θέτει.

«Οι γονείς μου είναι αυτοί που είναι. Είναι δεδομένο και δεν αλλάζει. Βρίσκω λοιπόν λάθος να μην κάνω όλα όσα θέλω και ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου. Όταν γνωρίσει κάποιος εμένα, θα γνωρίσει την Μαρία ως αυτόνομη προσωπικότητα. Έχει και καλές και δύσκολες στιγμές αλλά εμένα αυτό ήταν το περιβάλλον μου, η ζωή μου, ήταν το φυσιολογικό. Είναι πολύ όμορφο να βλέπω την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του πατέρα μου όταν κάνει ένα live. Είναι συγκινητικό όταν βρισκόμαστε έξω και τον πλησιάζουν προκειμένου να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους. Είναι πολύ εύκολο όταν είσαι προβεβλημένος όλοι να έχουν να πουν κάτι για σένα. Να έχουν δηλαδή άποψη, ακόμα κι αν δεν σε γνωρίζουν, για το πώς είναι η ζωή σου. Πρόκειται για μία παρεμβατική συνθήκη, η οποία δεν μου αρέσει».

Δες κοινές τους φωτογραφίες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved