Επίδαυρος: Θεατρική βραδιά με λαμπερές εμφανίσεις – «Έκλεψε» τις εντυπώσεις η Φιλαρέτη Κομνηνού
Showbiz

Επίδαυρος: Θεατρική βραδιά με λαμπερές εμφανίσεις – «Έκλεψε» τις εντυπώσεις η Φιλαρέτη Κομνηνού

Μια θεατρική βραδιά στην Επίδαυρο γεμάτη τέχνη, λάμψη και επώνυμες παρουσίες.

Μπορεί αυτό το διάστημα οι συνθήκες που όλοι βιώνουμε να είναι άσχημες ωστόσο η μόνο διέξοδος που έχει απομείνει είναι οι καλές θεατρικές βραδιές, οι οποίες βέβαια πραγματοποιούνται με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφάλεια μας από την μετάδοση του κορονοϊού.

Το βράδυ της Παρασκευής (20-08) επώνυμοι έδωσαν το «παρών» στην Επίδαυρο οπού και παρακολούθησαν την συνταρακτική τραγωδία του Αισχύλου, «Προμηθέα Δεσμώτη».

Ο Προμηθέας Δεσμώτης, παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, σε μετάφραση Γιώργου Μπλάνα και σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη, με ένα δυνατό επιτελείο πρωταγωνιστών και τον Γιάννη Στάνκογλου στον ρόλο του Προμηθέα.

Οι επώνυμες κυρίες τράβηξαν πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας με την Φιλαρέτη Κομνηνού να «κλέβει» τις εντυπώσεις με το υπέροχο φόρεμα της.

Δες όλες τις λαμπερές παρουσίες στη gallery

Στη δεύτερη εμφάνισή του στην Επίδαυρο, ο Άρης Μπινιάρης συνεχίζει την έρευνά του πάνω στην αρχαία τραγωδία, με όχημα τoν Προμηθέα Δεσμώτη. Οι ηθοποιοί αντλούν πληροφορίες από τη ρυθμικότητα του κειμένου και μεταβολίζουν σε θεατρική δράση τον ήχο και τον ρυθμό του ποιητικού λόγου με το σώμα και τη φωνή. Mέσα από ένα παλλόμενο και ζωντανό ηχητικό περιβάλλον, αναδεικνύονται έτσι τα πρόσωπα μιας παλιάς, μα πάντα επίκαιρης ιστορίας. «Μιας ιστορίας που μπορεί να ακουστεί ως σκοτεινό σχόλιο για το παρόν ή ως φωτεινή ελπίδα για το μέλλον», όπως λέει ο ίδιος. Στον ρόλο του Προμηθέα, διαχρονικού συμβόλου αντίστασης απέναντι στην εξουσία, ο Γιάννης Στάνκογλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved