Δούκισσα Νομικού: Το φόρεμα που τρέλανε τις followers της και η αποκάλυψη που μας άφησε άφωνους
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Το φόρεμα που τρέλανε τις followers της και η αποκάλυψη που μας άφησε άφωνους

Αποθεώθηκε η Δούκισσα Νομικού στο Instagram.

Όχι πως είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει τέτοια σχόλια για την εμφάνισή της, ωστόσο αυτή τη φορά είχε το κάτι διαφορετικό και την αποκάλυψη έκανε η ίδια.

Η Δούκισσα το απόγευμα του Σαββάτου (21-08) πόζαρε με ένα απίθανο φόρεμα και τρέλανε τις followers της αφού δεν σταμάτησαν να τη ρωτάνε από ποια εταιρεία είναι κι εκεί ήρθε η αποκάλυψη.

«Κορίτσια με ρωτάτε όλες για το φόρεμα! Είναι ένα παλιό πανέμορφο φόρεμα της πεθεράς μου που μου το χάρισε 🥰💖🎀 Ευτυχώς μου κάνει 😅🎊», έγραψε η ίδια. Όπως κι εσύ θα δεις στη gallery, πρόκειται για ένα καλοκαιρινό φόρεμα σε ιδιαίτερη ύφανση με χρωματισμό μοτίβο και της πάει θαύμα.

Σε αυτό βέβαια βοηθά και η απίθανη σιλουέτα της.

Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με ένα απίθανο μαντήλι στα μαλλιά και υπέροχο μακιγιάζ.

Δες το στη gallery

Η ίδια πρόσφατα αποκάλυψε πως ακόμη και στις διακοπές της κάνει τη γυμναστική της προκειμένου να διατηρεί τη γραμμή της.

«Η γυμναστική μου αρέσει πολύ, είναι τρόπος ζωής για μένα. Από ασκήσεις, μου αρέσει να κάνω πιλάτες και spinning. Κυκλοφορώ με ταπεράκια! Τρώω σπίτι πρωινό και μετά, όταν πηγαίνω στη δουλειά, έχω μαζί μου φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπάρες πρωτεΐνης, τοστ, φαγητό και σαλάτα. Με τα μικρά αλλά πολλά γεύματα δεν παραλείπω κανένα γεύμα και το βράδυ, όταν γυρίσω σπίτι, τρώω πάλι φαγητό και σαλάτα», έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved