Ξεσπά η Βάνα Μπάρμπα: «Είναι δυνατόν εγώ να είμαι κατά των γυναικών;»
Showbiz

Ξεσπά η Βάνα Μπάρμπα: «Είναι δυνατόν εγώ να είμαι κατά των γυναικών;»

Στο Πρωινό μίλησε το πρωί της Τετάρτης (8-09) η Βάνα Μπάρμπα.

Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη απαντώντας αν έχει μετανιώσει για όλα όσα έχει δηλώσει ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζει την δική της εκπομπή.

«Δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει μέσα από την καρδιά μου, όχι δεν μετανιώνω… Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Είμαι σίγουρη ότι θα δούμε πολλά πράγματα μέσα σε λίγο καιρό, είμαι σίγουρη ότι θα λάμψει η αλήθεια. Οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους αυτή την ιστορία, δηλαδή οι δικαστές είναι άνθρωποι έξυπνοι, άνθρωποι που έχουν δει χιλιάδες πράγματα, όλα θα πάνε με τον καλύτερο τρόπο, είμαι πολύ αισιόδοξη.

Θα πω μόνο ότι είμαι χαρούμενη που είναι στα χέρια άξιων δικαστών και εισαγγελέων, γιατί ξέρω ότι θα βγει η αλήθεια. Και όταν βγει η αλήθεια, ίσως ένα δάκρυ να τρέξει σε όλους μας, είτε για το καλό είτε για το κακό», είπε και συνέχισε:

«Είναι σοφή και σωστή η απόφαση. Η Δικαιοσύνη ξέρει τι κάνει. Εμείς από πού κι ως πού είμαστε συνέχεια κριτές των πάντων. Μέσα από τα προβλήματα μας πολλές φορές βγάζουμε μια εμπάθεια πολλές φορές…

Όταν βγει η απόφαση της Δικαιοσύνης, τότε μπορούμε να μιλήσουμε. Ποια είμαι εγώ που θα κρίνω; Δεν θέλω να δικάζει η τηλεόραση και το ίντερνετ και οι φίλοι μας, αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της κι όλοι μαζί μετά θα δούμε ποιο ήταν το λάθος. Είναι δυνατόν εγώ να είμαι κατά των γυναικών;».


«Άνθρωπος είμαι κι εγώ είπα μια σαχλαμάρα», απάντησε όταν ο Γιώργος Λιάγκας της θύμισε μια ατάκα που είχε πει.

Όσο για την απόφαση των καναλιών να μην προβληθούν ξανά σειρές που πρωταγωνιστούσε;

«Σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητα πολύ σωστά γίνεται αυτό. Ας βγει πρώτα η απόφαση του δικαστηρίου», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved