Έφη Θώδη: «Πληγώθηκα πολύ από συντρόφους- Μου τρώγανε χρήματα»
Showbiz

Έφη Θώδη: «Πληγώθηκα πολύ από συντρόφους- Μου τρώγανε χρήματα»

Η Έφη Θώδη  αποκάλυψε ότι κάποιοι σύντροφοί της την εκμεταλλεύτηκαν. «Μου τρώγανε χρήματα» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. 

Η Έφη Θώδη, σε συνέντευξή της μίλησε για την προσπάθεια ενός θαυμαστή της να τη γνωρίσει, για τον έρωτα και τι είναι αυτό που την έχει πληγώσει πολύ.

-Τι είναι αυτό που έκανε κάποιος θαυμαστής σας για να σας γνωρίσει και το θυμάστε μέχρι σήμερα;

Οι θαυμαστές μου φέρνουν δώρα. Πιο παλιά, που ήταν όλοι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση, μου έφερναν χρυσαφικά. Συγκεκριμένα, θυμάμαι τον Φώτη, καλή του ώρα, ο οποίος μου έφερνε κοσμήματα, γιατί ήταν ερωτευμένος μαζί μου. Τα άφηνε στη λουλουδού και μετά εκείνη μου τα έφερνε.

-Τελικά σας έπεισε ο Φώτης να γνωριστείτε;

Όχι, δεν τα κατάφερε, γιατί εγώ δεν ήθελα καθόλου να δεσμευτώ. Δεν ήθελα να ανήκω σε κανέναν, αλλά να είμαι ελεύθερη. Δεν μου έλειπε η συντροφικότητα. Ήταν τόσο γεμάτη η ζωή μου, που δεν αποζητούσα αυτό το κομμάτι.

-Ο έρωτας δεν σας έλειψε; Nα βρείτε έναν άνθρωπο, για τον οποίο να νιώσετε δυνατά συναισθήματα;

Πληγώθηκα πολύ από συντρόφους μου στο παρελθόν και έφτασε κάποια στιγμή στη ζωή μου, στην οποία είπα αρκετά με αυτή την ιστορία.

-Τι σας πλήγωσε τόσο πολύ;

Μου τρώγανε χρήματα. Οπότε σκέφτηκα πως αν είναι να τους πληρώνω, να μου λείπει, καλύτερα μόνη μου. Όσοι έρχονταν δίπλα μου, ήθελαν να με εκμεταλλευτούν οικονομικά. Μου το έκαναν με τρόπο, δηλαδή μου έλεγαν πως δεν είχαν αρκετά χρήματα για να πληρώσουν κάποιες υποχρεώσεις τους και εγώ επειδή ήμουν ευαίσθητη πολύ, τους λυπόμουν και τους βοηθούσα. Ώσπου κάποια στιγμή, είπα «ως εδώ». Δεν έχω βρει έναν αξιόλογο άντρα να βασιστώ πάνω του.

-Την απιστία θα την συγχωρούσατε;

Μου έχουν κάνει απιστίες και τις συγχώρεσα.

-Εσείς έχετε απιστήσει;

Ε, κάτι έχω κάνει και εγώ, αλλά μόλις συνέβη, χώρισα, καθώς είχε έρθει το τέλος της σχέσης. Για να φτάσω σε αυτό το σημείο, σήμαινε ότι δεν τον αγαπούσα πια.

-Φέτος έγιναν σοβαρές καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Ποια είναι η γνώμη σας για όλο αυτό; Εσείς έχετε βιώσει κάτι ανάλογο;

Ας τους κρίνει η δικαιοσύνη. Για τα υπόλοιπα δεν θα ήθελα να πάρω θέση. Δεν μου έχει συμβεί εμένα ποτέ κάτι τέτοιο, είπε η Έφη Θώδη στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved