Λεκάκη-Κούκουρας: Η γκαρσόνα Βου και ο Μάνθος Φουστάνος ξανά μαζί μετά από 21 χρόνια!
Showbiz

Λεκάκη-Κούκουρας: Η γκαρσόνα Βου και ο Μάνθος Φουστάνος ξανά μαζί μετά από 21 χρόνια!

H γκαρσόνα Βου και ο Μάνθος Φουστάνος ή αλλιώς Μαρία Λεκάκη και Βασίλης Κούκουρας ξανασυναντιούνται τηλεοπτικά μετά από αρκετά χρόνια.

H γκαρσόνα Βου και ο Μάνθος Φουστάνος όπως λέγονταν στη κωμική σειρά, «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν δύο αξέχαστα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Η Μαρία Λεκάκη και ο Βασίλης Κούκουρας είχαν απίστευτη χημεία σαν τηλεοπτικό δίδυμο και ήταν κάτι που φάνηκε μέσα από την τηλεοπτική μας οθόνη. Οι ατάκες τους Μάνθου Φουστάνου αλλά και η αφέλεια της ερωτευμένης Πέγκυς Καρρά μας άφθονες στιγμές γέλιου.

Όπως όλοι θυμόμαστε η πιο θρυλική ατάκα ήταν: «Πέγκυ, μοναδική μου αγάπη», την οποία και αναπαράγουν μέχρι και σήμερα οι περισσότεροι τηλεθεατές.

Ωστόσο αυτό το τηλεοπτικό δίδυμο πρόκειται να συναντηθεί για ακόμη μια φορά μετά από 21 χρόνια, μέσα από την συχνότητα του Mega και την νέα σειρά «Συμπέθεροι απ’τα Τίρανα», η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα 15 Οκτωβρίου.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα, η ηθοποιός είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας το πόσο χαρούμενη είναι που ξανασυναντιέται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved