Είναι από την Αλβανία η Φουρέιρα;
Showbiz

Είναι από την Αλβανία η Φουρέιρα;

Η σέξι Ελένη Φουρέιρα, που "κόβει" την ανάσα σε κάθε της εμφάνιση, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων και για έναν ακόμη λόγο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Star» και του αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Σόμπολου, η όμορφη τραγουδίστρια κρύβει επιμελώς την αλβανική καταγωγή της!
Στην εκπομπή αποκαλύφτηκε ότι σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα η Φουρέιρα είναι ομογενής από την Αλβανία η οποία άλλαξε το όνομά της στο πιο... εξωτικό ώστε να συμβαδίζει με την εξωτερική της εμφάνιση και ξεκίνησε καριέρα στο τραγούδι αποκρύπτοντας από όλους την αληθινή της ταυτότητα.
Η Ελένη έχει κατά καιρούς δηλώσει ότι έχει λατινοαμερικάνικη ρίζα, αφού στις φλέβες της ρέει αίμα μεξικάνικο -από την πλευρά του πατέρα της. Τα νέα στοιχεία όμως, θέλουν την τραγουδίστρια να κατάγεται από την Αλβανία και να έχει αλλάξει το όνομά της από φόβο μήπως πέσει θύμα κάποιας ρατσιστικής αντιμετώπισης.
Η ίδια σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είχε πει : "ο πατέρας μου είναι Αθηναίος και η μητέρα μου είναι από τα Γιάννενα. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, αλλά επειδή το επίθετό μου δεν είναι ελληνικό, συνήθως με ρωτάνε από πού είμαι"!
Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος περί αλβανικής καταγωγής, η Φουρέιρα, μίλησε στο Star, διαψεύδοντας κατηγορηματικά την πληροφορία:
"Το επίθετό και η καταγωγή της οικογένειάς μου είναι από το Μεξικό. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει και αυτό είναι δεκτό. Εγώ αυτή τη στιγμή ζω αυτό που μου συμβαίνει και δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτε άλλο", δήλωσε και παραδέχτηκε ότι πριν από λίγες ημέρες, ζήτησε από τις ελληνικές αρχές να πάρει την ελληνική ιθαγένεια.
Μένει να δούμε τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του το «Super Star» , αν και τελικά το αν είναι από την Αλβανία ή το Μεξικό η σγουρομάλλα καλλονή, σίγουρα δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο την επιτυχία της. Αν όμως αληθεύουν οι φήμες, δημιουργεί εντυπώσεις το να κρύβει κανείς την καταγωγή του και αναδεικνύει για ακόμη μία φορά το πρόβλημα της ξενοφοβίας που υπάρχει στην χώρα μας!
Πηγή: www.newsbomb.gr

http://www.newsbomb.gr/gossip/story/einai-apo-tin-albania-i-foureira

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved