Η Τσαπαρέλη στο gossip-tv: Η έντονη σχέση με τον Μπουρδούμη και ο φόβος της για βίαιες συμπεριφορές
Showbiz

Η Τσαπαρέλη στο gossip-tv: Η έντονη σχέση με τον Μπουρδούμη και ο φόβος της για βίαιες συμπεριφορές

Η Ευσταθία Τσαπαρέλη μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί στο θέατρο Αθηνά, για την έντονη σχέση που έχει με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη αλλά και για διάφορα περιστατικά βίαιης συμπεριφοράς. 

Η ταλαντούχα ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά του Open «Σ’ αγαπάω μεν αλλά», μάς μίλησε με χαλαρή και χαρούμενη διάθεση μετά το τέλος της παράστασης «Ο Θεός της Σφαγής» όπου πρωταγωνιστεί, στο Θέατρο Αθηνά.

Η Ευσταθία Τσαπαρέλη ξεδίπλωσε τη ζωή της και μάς αποκάλυψε άγνωστα στοιχεία του χαρακτήρα της, ενώ αναφέρθηκε και στον φόβο που ένιωσε όταν βίωσε από κοντά κάποια βίαιη συμπεριφορά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένεια της αλλά και για την έντονη σχέση που έχει με τον τηλεοπτικό της σύντροφο, Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Ταλαντούχα ηθοποιός αλλά και γλυκιά ως χαρακτήρας

Τι είναι το θέατρο για εσάς;

Είναι πολλά πράγματα. Είναι η παιδική μου χαρά, είναι καινούργιοι κόσμοι, καινούργιοι φίλοι, γνωριμία με τον εαυτό μου και με τον κόσμο. Είναι μια βουτιά σε έναν άλλο κόσμο, τα θαύματα τα οποία συνάντησες εκεί, βγαίνεις και τα κοινωνείς με τους άλλους.

Πώς νιώσατε όταν ανεβήκατε πάνω στη σκηνή και είδατε τον κόσμο;

Ένιωσα ότι κάτι μπήκε στη θέση του, κάτι τακτοποιήθηκε. Απέκτησε άλλο νόημα κατά κάποιο τρόπο μετά από την έλλειψή της, κάτι πιο ουσιαστικό. Θέλω να πιστεύω ότι ισχύει και για τους θεατές όλο αυτό. Βέβαια ένιωσα, όπως όταν ανεβαίνεις σε ένα πολύ ψηλό βράχο και μένει από πίσω σου σειρά ανθρώπων που περιμένει να βουτήξει στη θάλασσα και εσύ είσαι στο τσακ να πεις ''αφήστε το παιδιά δεν θα το κάνω'' αλλά ντρέπεσαι να το πάρεις πίσω, έχεις φτάσει στο χείλος και τρέμουν τα πόδια σου αλλά παράλληλα έχεις και έναν ενθουσιασμό ότι ''πάμε να το κάνουμε''.

Τι την κάνει ευτυχισμένη!
Με κάνει ευτυχισμένη ο γιος μου και ο άντρας μου (Αλέξανδρος Λογοθέτης) όταν περνάμε χρόνο μαζί και έχουμε ωραίες στιγμές, όταν για παράδειγμα, είμαστε όλοι μαζί αγκαλιά, μου αρέσει πάρα πολύ

Τι άλλο σας κάνει ευτυχισμένη;

Με κάνει ευτυχισμένη ο γιος μου και ο άντρας μου (Αλέξανδρος Λογοθέτης) όταν περνάμε χρόνο μαζί και έχουμε ωραίες στιγμές, όταν για παράδειγμα, είμαστε όλοι μαζί αγκαλιά, μου αρέσει πάρα πολύ. Με κάνουν ευτυχισμένη οι φίλοι μου αλλά και οι στιγμές που κάνω κάτι για μένα. Μπορεί να πάω για μπάνιο καθώς είμαι χειμερινή κολυμβήτρια. Ωστόσο γίνομαι ευτυχισμένη, όταν βλέπω τους ανθρώπους να είναι γενναιόδωροι και καλοσυνάτοι με τους άλλους, αυτό μου δίνει πίστη και ελπίδα.

Στο ρόλο σας στην παράσταση, είδαμε μία ήσυχη γυναίκα να προσπαθεί να ισορροπήσει λίγο τα πνεύματα, που δεν μιλάει πολύ. Ξαφνικά όμως την είδαμε να ξεσπάει. Είστε έτσι και σαν χαρακτήρας;

Έχω στοιχεία τέτοια. Ενώ φαίνομαι άνθρωπος εξωστρεφής και που θα τα πει τα πράγματα όπως είναι, πολλές φορές μόνη μου, βάζω τον εαυτό μου σε μια συγκρουσιακή κατάσταση. Με πιάνει άγχος, ότι θέλω να πω κάτι άλλα ίσως δεν πρέπει να το πω και έχω νιώσει να πιέζομαι από το περιβάλλον μου σε τέτοιο βαθμό που να φτάσω να παθαίνω κρίσεις πανικού. Προσπαθώ μεγαλώνοντας να είμαι ειλικρινής με αυτά που αισθάνομαι και να έχω το θάρρος να λέω στον άλλον αυτό που πιστεύω.

Έχει τύχει ποτέ σαν μάνα να υπερασπιστείτε τόσο έντονα το παιδί σας, όπως στο έργο;

Τόσο έντονα όχι αλλά έχει χρειαστεί να υπερασπιστώ το παιδί μου. Ευτυχώς ήμουν με ανθρώπους που μπορούσα να συνεννοηθώ όποτε εύκολα λύθηκε το θέμα. Αλλά ότι οι γονείς είμαστε περίεργοι και δύσκολη μερίδα ανθρώπων, είμαστε διότι είναι μια πολύ ευαίσθητη χορδή. Είναι δύσκολο να απεμπλακούμε και να είμαστε "νηφάλιοι" σε σχέση με το παιδί μας.

Πώς συμβουλεύετε το παιδί σας για τη βία που επικρατεί στις μέρες μας;

Τον συμβουλεύω με έναν τρόπο άρρητο, βλέπει εμένα. Όσο είμαι εγώ ένας άνθρωπος που στην καθημερινότητά μου δεν είμαι επιθετική, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω το θάρρος της γνώμης μου αλλά δεν προσβάλλω, δεν τραπουκίζω, δεν κακοποιώ με οποιοδήποτε τρόπο κάποιον άλλον άνθρωπο και διατηρώ την ψυχραιμία μου ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις για να λυθεί το θέμα, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δει και να μάθει. Δεν του λέω πολλά πράγματα για το πώς είναι ο κόσμος, τα έχει καταλάβει.

Τι είναι χάος για εσάς και τι ισορροπία;

Χάος μπορεί να είναι όταν δεν ξέρεις πού ακριβώς βρίσκεσαι ή όταν αισθάνεσαι ότι τα πράγματα σε υπερβαίνουν με ένα τρόπο παράλογο που δεν μπορείς να βρεις λογική μέσα σε αυτό αλλά νομίζω ότι είναι ωφέλιμο το χάος. Τώρα για την ισορροπία έρχεται μετά το χάος. Είναι έννοιες που με έναν τρόπο είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Τη στιγμή που μπορεί να νιώθεις ότι χάνεις τον εαυτό σου, τελικά να είναι μια σπουδαία στιγμή που μετά από λίγο θα σε ισορροπήσει οπότε για μένα είναι καλοδεχούμενα και τα δύο.

Έχει συμβεί σε εσάς κάποιο περιστατικό άσχημης συμπεριφοράς;

Όχι δεν έχω δεχτεί αλλά έχω δει άλλους ανθρώπους να υφίστανται τέτοιες συμπεριφορές και με έπιασε το στομάχι μου. Υπήρχε η αντίληψη ότι είναι πράγματα που πρέπει να υποστούμε ότι είναι μέρος μιας διαδικασίας και είναι πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους που είναι μάρτυρες τέτοιων καταστάσεων.

Πώς ήταν η ζωή σας στην καραντίνα;

Στην καραντίνα περάσαμε από διάφορες φάσεις. Ήταν κάτι καινούργιο οπότε είπαμε "πάμε να το βρούμε ώστε να μπορέσουμε να το διαχειριστούμε", βρήκαμε και την ομορφιά μέσα σε αυτό. Δηλαδή ξαφνικά αυτή η ησυχία και το τίποτα και το να γίνονται τα πράγματα σε άλλο ρυθμό και άλλο χρόνο, φάνηκε σαν να είναι αυτό το φυσιολογικό. Είμαστε στη διαδικασία να σκεφτούμε πώς τρέχαμε πριν, τι παράνοια ζούσαμε.

Ήρθατε πιο κοντά με τον σύζυγό σας ή υπήρξαν τριβές;

Σίγουρα υπήρξαν τριβές αλλά ταυτόχρονα ήρθαμε και πιο κοντά. Ήταν μία πίστα σοβαρή η καραντίνα που τελικά μας έδεσε. Ήταν λίγο δύσκολα με το παιδί διότι έλειπε και ο άντρας μου τρεις μήνες για επαγγελματικό ταξίδι, παρόλα αυτά αναπολώ λίγο τις στιγμές και τον χρόνο που δίναμε στα πράγματα.

Τώρα σας βλέπουμε στη σειρά του Open, «Σ’ αγαπάω μεν αλλά». Πώς είναι εκεί στα γυρίσματα;

Είναι πάρα πολύ ωραία, οι συνθήκες είναι ιδανικές. Η Μαρία Λάφη, η σκηνοθέτιδα της σειράς είναι εξαιρετική μαέστρος, όλο το καστ των ηθοποιών είναι πάρα πολύ ωραίοι άνθρωποι, μπορεί να ακούγεται τετριμμένο αλλά είναι η αλήθεια.

Με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη τσακωνόμαστε συνέχεια

Με τον τηλεοπτικό σας σύντροφο, Αλέξανδρο Μπουρδούμη πώς είναι οι σχέσεις σας;

Η σχέση μας είναι συγκρουσιακή μπορώ να πω. Έχει πολλή πλάκα ο Αλέξανδρος. Τσακωνόμαστε συνέχεια και εκτός γυρισμάτων, είναι δυναμική η σχέση μας. Γελάμε πολύ, είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι αλλά είναι καλός άνθρωπος. Τσακωνόμαστε γιατί και λίγο μας αρέσει, το απολαμβάνουμε κιόλας. Είναι χαρά μου να δουλεύω με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και με όλους τους συντελεστές της σειράς.

Ο ρόλος σας στη σειρά έχει στοιχεία από τον προσωπικό σας χαρακτήρα;

Ναι η "Δάφνη" έχει πολλά από εμένα. Νομίζω πως αρκετός κόσμος μπορεί να ταυτιστεί μαζί της. Έχει μια ευρύτητα σαν χαρακτήρας, έχει πράγματα αντιφατικά μεταξύ τους, είναι δυναμική αλλά ταυτόχρονα γίνεται και ''χαλί να την πατήσεις’’. Είναι ευαίσθητη, έχει χιούμορ, μερικές φορές προσπαθεί να κάνει την αυστηρή αλλά την επόμενη στιγμή γίνεται γλυκιά. Έτσι είναι και ο χαρακτήρας μου, έχω πολλά κοινά με την "Δάφνη".

Διαβάστε επίσης:

Θέατρο Αθηνά: Ο Θεός της Σφαγής: Η μαύρη κωμωδία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Ευσταθία Τσαπαρέλη: «Το να πηγαίνεις στη δουλειά και να περνάς καλά λειτουργεί σχεδόν θεραπευτικά»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Ευσταθία Τσαπαρέλη: Μιλούν για το νέο σίριαλ του Open «Σ’αγαπάω μεν αλλά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved