Κατερίνα Στικούδη: Η επιθυμία να βγάλει το γιο της Βύρωνα και η απίστευτη σύμπτωση
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Η επιθυμία να βγάλει το γιο της Βύρωνα και η απίστευτη σύμπτωση

Τραγουδίστρια, παρουσιάστρια, ηθοποιός, σύζυγος και τώρα ευτυχισμένη μαμά. Πρόκειται για την Κατερίνα Στικούδη.

H ίδια μίλησε για τη γέννα της, για τον σύζυγό της και αν την επηρεάζουν τα μηνύματα μίσους.

Γνωρίζω ότι και ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης σου είχε πει να πάρεις όσο χρόνο θέλεις μετά τη γέννα.

Είναι μία από τις ελάχιστες τηλεοπτικές δουλειές που δεν με πίεσε ποτέ κανένας. Με τον Νίκο δεν είχε τύχει να γνωριστούμε, ουσιαστικά είπαμε στον αέρα το πρώτο μας «γεια» και αισθάνθηκα σαν να τον ξέρω χρόνια. Αυτό είναι κάτι σπάνιο. Είναι πολύ όμορφο να δουλεύεις με ανθρώπους που σε στηρίζουν. Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για αυτή την παραγωγή.

Μέσα σε όλο αυτό κυκλοφόρησες και νέα δισκογραφική δουλειά.

Όταν έμαθα ότι θα έφερνα στον κόσμο το πρώτο μου παιδάκι, πήρα έκτακτα μέτρα! Ετοιμάσαμε το πέμπτο μου άλμπουμ με τίτλο Grande που περιλαμβάνει 14 τραγούδια, γυρίσαμε πέντε βιντεοκλίπ με τον Γιώργο Παπαδάκο για να μπορέσω να αφοσιωθώ στο παιδί μου - παντού συμμετείχε ο Βύρωνας! Έρχεται σύντομα και το καινούριο βιντεοκλίπ με τίτλο 40μέρες, πάντα από τη Μinos ΕΜΙ, ένα δισκογραφικό σπίτι με πολλή ζεστασιά και ανθρώπους που αντιλαμβάνονται την κάθε μου ανησυχία, τον κάθε μου προβληματισμό και στηρίζουν με πολλή αγάπη τις ιδέες μας.

Πώς προέκυψε το υπέροχο όνομα που δώσατε στον γιο σας;

Χαίρομαι που σου αρέσει. Από τα 12-13 έλεγα στους γονείς μου ότι αν κάνω ποτέ γιο, θα τον πω Βύρωνα. Όταν γνώρισα τον Βαγγέλη, μου είπε πως τον πατέρα του τον λένε Βύρωνα, οπότε χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ!

Αν αυτό δεν είναι γραφτό, τότε τι είναι;

Έλα ντε. Είναι αυτό που λένε «σκέψου κάτι δυνατά και θα γίνει».

Πόσα χρόνια είστε μαζί με τον Βαγγέλη;

Δώδεκα στα δεκατρία. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Βαγγέλη - φαντάζομαι ούτε εκείνος χωρίς εμένα.

Μου αρέσει πολύ η κανονικότητα που έχε τε ως ζευγάρι, σαν να μην έχετε σχέση με τον χώρο αυτό.

Νομίζω ότι από το ξεκίνημα μου στα 18-19, τα είχα διαχωρίσει αυτά μέσα μου. Το τι κάνω πάνω στη σκηνή δεν έχει σχέση με την προσωπική μου ζωή. Το ίδιο θα ισχύει και για το παιδί μου. Αν αποφασίσει ο ίδιος να εκτεθεί κάποια στιγμή δημόσια, θα τον αφήσω να το κάνει. Δεν θα αποφασίσω όμως εγώ για εκείνον από τώρα. Σ' το ξαναλέω, μιλάω μόνο για μένα, όχι για τους άλλους γονείς.

Τα μηνύματα μίσους σε επηρεάζουν;

Μετά από τόσα χρονιά όχι. Τα διάβαζα στον Βαγγέλη και γελούσαμε. Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις" εποικοδομητικά με ανθρώπους που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Ζούμε σε μια εποχή που οι άνθρωποι φοβούνται να αντιμετωπίσουν κατάματα ο ένας τον άλλο, επικοινωνούν με γραπτά μηνύματα.

Θέλω εδώ να πω πως στα πρώτα σου βήματα στο τραγούδι δεν σε υποδέχτηκαν θερμά. Εσύ όμως δεν το έβαλες κάτω, δούλεψες πολύ και σε παραδέχτηκαν ακόμη και οι πιο καχύποπτοι.

Ξεκίνησα 20 χρόνων. Αφοσιώθηκα σε αυτό, έμαθα πιάνο, πέρασε μια δεκαετία. Ήξη από το πρώτο μου άλμπουμ στην τότε Universal είδα την ανταπόκριση του κόσμου. Δεν είχα τον στόχο ζωής να γίνω τραγουδίστρια. Μου άρεσε όμως η σκηνή, από παιδάκι έπαιζα σε θεατρικά, έπαιρνα μέρος σε χορωδίες. Όταν είδα όμως ότι αυτό που κάνω αρέσει σε μια σημαντική μερίδα ανθρώπων και ήρθε ο πρώτος χρυσός δίσκος, είπα ότι πρέπει να εξελιχθώ. Να μάθω μουσική, να ακολουθήσω μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, όχι απλά να κυκλοφορώ τραγούδια χωρίς σχεδιασμό. Το Ενθάδε κείται είναι ένα τραγούδι-απάντηση προς όλους αυτούς που έχουν κάτι να μου προσάψουν. Είναι εύκολο να πούμε ότι «αυτή ξεκίνησε από το καλλιστεία, άρα δεν μπορεί να κάνει άλλη δουλειά». Ποιος είναι αυτός που θα ορίσει πού θα φτάσουμε; Ειδικά μετά από μια δύσκολη γέννα, αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορώ να κατακτήσω, νιώθω ακόμα πιο δυνατή. Ειδικά μετά το #ΜeΤοο, νομίζω ότι ο κόσμος άρχισε να βλέπει αλλιώς τα πράγματα, προβληματίζεται περισσότερο.

Είχες πάντα μια δυναμική παρουσία που δύσκολα, φαντάζομαι, να σε παρενοχλεί κάποιος.

Δεν θεωρώ ότι έχει να κάνει με την προσωπικότητα μου. Απλά έτυχε να μη μου συμβεί. Η σεξουαλική παρενόχληση είναι στοιχείο της κοινωνίας μας και μπορεί να συμβεί σε κάθε γυναίκα. Ήμουν πάντα τόσο προσηλωμένη στη δουλειά μου που μπορεί κάποιος να με έβλεπε αλλιώς χωρίς να το ξέρω και απλά να μην έκανε την κίνηση - ευτυχώς, για δικό του καλό.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Στικούδη: «Ήμουν άτυχη στον τοκετό, ήταν δύσκολος» - Τα κιλά της εγκυμοσύνης και ο Βαγγέλης

Στικούδη: «Την περίοδο της εγκυμοσύνης μου έλεγαν «ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου»

Έξαλλη η Μαρία Λουίζα Βούρου: Πήρε θέση στην κριτική κατά της Κατερίνας Στικούδη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved