Χρήστος Σπανός: «Νιώθω ότι έχω μια διαδρομή στη δουλειά μου με όμορφες συνεργασίες»
Showbiz

Χρήστος Σπανός: «Νιώθω ότι έχω μια διαδρομή στη δουλειά μου με όμορφες συνεργασίες»

O Χρήστος Σπανός είναι ένας γνήσιος ηθοποιός που μετράει πολλές επιτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για το πώς τον βρίσκει ο φετινός χειμώνας σε επαγγελματικό επίπεδο και για την κόρη του.

Πώς σε βρίσκει ο φετινός χειμώνας σε επαγγελματικό επίπεδο;

Έχω ξεκινήσει πρόβες για ένα θεατρικό που προγραμματίζεται για τον Απρίλιο. Είναι ένα υπέροχο ελληνικό έργο, με συνεργάτες που εκτιμώ και θαυμάζω και είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό. Επίσης από τον Σεπτέμβρη έχω αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια των live εμφανίσεων της Μαρίνας Σπανού και συμμετέχω με έναν ιδιαίτερο τρόπο σ’ αυτές. Είναι κάτι που με κάνει άκρως δημιουργικό και χαρούμενο.

Πώς είναι να δουλεύεις με την κόρη σου και ποια είναι η πιο δυνατή συμβουλή που της δίνεις;

Η μετάβαση από πατέρα σε συνεργάτη έγινε πολύ ομαλά. Έχουμε κοινή αισθητική στον τρόπο που βλέπουμε και επικοινωνούμε τα πράγματα. Εδώ και πολύ καιρό, παίρνω τη γνώμη της για πράγματα που αφορούν τη δουλειά μου. Μ’ ενδιαφέρει γενικά η οπτική της για τη ζωή και την τέχνη. Οπότε συνεργαζόμαστε σε ένα περιβάλλον αγάπης. Συμβουλές προσπαθώ να μη της δίνω. Ίσα ίσα, προσπαθώ να μάθω από τη νέα γενιά, γιατί πιστεύω πολύ στους νέους και στην δυναμική τους. Μέσω αυτών μπορεί κάτι να αλλάξει στον κόσμο.

Φοβάσαι μην πληγωθεί, «εισβάλλοντας» σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο;

Θα σου πω την αλήθεια. Γενικά στη ζωή της, δεν θέλω να πληγωθεί. Αλλά αυτό είναι αναπόφευκτο καθώς ο καλλιτεχνικός χώρος είναι αρκετά ανταγωνιστικός. Έτσι μόνο θα δυναμώσει όμως και θα προχωρήσει, όπως όλοι μας. Έτσι ήμουν κι εγώ στη θέση της όταν ξεκινούσα στον χώρο.

Πώς είναι η σχέση σας; Γιατί από τις φωτογραφίες στα social media, φαίνεστε σαν δύο πολύ καλοί φίλοι.

Είναι η κόρη μου και είμαι ο μπαμπάς της. Δεν είμαστε φίλοι και αυτό είναι το υγιές. Υπάρχει πολλή αγάπη και μεγάλη στήριξη και απ΄ τις δύο μεριές. Ταυτόχρονα όμως βιώνουμε και εντάσεις όπως όλες οι φυσιολογικές οικογένειες.

Εκείνη τι σε συμβουλεύει;

Μου υπενθυμίζει να είμαι πάντα ο εαυτός μου και να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένο. Τι πιο σημαντικό για έναν πατέρα;

Μετρώντας αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου «χορτασμένο»;

Χορτάτος νομίζω αισθάνεται ένας άνθρωπος που βρίσκεται στο τέλος της ζωής του. Θεωρώ πως είμαι αρκετά νέος για να με χαρακτηρίζω έτσι. Ούτε πεινασμένο θα με χαρακτήριζα. Νιώθω ότι έχω μια διαδρομή στη δουλειά μου με όμορφες συνεργασίες, που με εξέλιξαν τόσο σαν ηθοποιό, όσο και σαν προσωπικότητα. Έχω ακόμα όμως πολλά χρόνια μπροστά μου να γνωρίσω ανθρώπους και να ζήσω όμορφες στιγμές.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Άναυδη η Καινούργιου με τον Αλεξάνδρου! «Δεν έχω καλές σχέσεις με τον πατέρα μου, δεν μιλάμε»

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η νέα βραδινή έξοδος και τα πολύ τρυφερά τετ α τετ (Video)

The bachelor:Αγνώριστη η Αντζελίνα από πέρυσι μπαίνει στη βίλα,διεκδικεί τον Αλέξη και γίνεται χαμός

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved