Γιώργης Τσαμπουράκης: «Ήταν άσχημη εμπειρία... Ήταν ψυχολογική βία»
Showbiz

Γιώργης Τσαμπουράκης: «Ήταν άσχημη εμπειρία... Ήταν ψυχολογική βία»

Ο Γιώργης Τσαμπουράκης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα ευτράπελα που του έχουν τύχει επί σκηνής, αλλά και την άσχημη γεύση που του άφησε το κατέβασμα της παράστασης «Συνοικία το Όνειρο».

Από τις πιο πικρές στιγμές του ήταν το κατέβασμα του έργου «Συνοικία το Όνειρο».

«Ήταν άσχημη στιγμή τώρα που στη «Συνοικία το Όνειρο» ο παραγωγός αποφάσισε να την κατεβάσει στις 10 παραστάσεις. Ήταν ψυχολογική βία. Θεωρώ ότι έπρεπε να δώσει λίγο χρόνο στην παράσταση», δήλωσε και συμπλήρωσε πως θα πρέπει να επανέλθει η συλλογική σύμβαση του ηθοποιού, ώστε να μην είναι έρμαια.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον τονισμό του ονόματός του. «Είμαι από την Κρήτη», είπε γελώντας. «Ένας άνθρωπος με έλεγε Γιωργή, ο παππούς μου, και έτσι το κράτησα».

Ο ηθοποιός ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 6 ετών. Μέχρι τότε ήταν στη Γερμανία και έφτασε στην Ελλάδα χωρίς να μιλάει την ελληνική γλώσσα, αλλά κυρίως τα γερμανικά. Εξαιτίας αυτού στο σχολείο τον φώναζα «Χιτλερά Γερμαναρά» και τα γερμανικά τα έθαψε πολύ βαθιά μέσα του.

Ο Γιωργής Τσαμπουράκης αναφέρθηκε και στην οικογένειά του. Η σύζυγός του είναι το στήριγμά του, ενώ μαζί έχουν δύο παιδιά στην εφηβεία. Μάλιστα η κόρη του ήταν πρωταθλήτρια ρυθμικής και πλέον βρίσκεται στον χώρο του χορού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved