Νότης Χριστοδούλου: Διέψευσε τις φήμες για την συμμετοχή στο φετινό Survivor!
Showbiz

Νότης Χριστοδούλου: Διέψευσε τις φήμες για την συμμετοχή στο φετινό Survivor!

Ο Νότης Χριστοδούλου ήταν ένα από τα ονόματα, που είχαν ακουστεί από την αρχή ότι θα συμμετέχουν στη φετινή σεζόν του Survivor, με την ομάδα των Διασήμων,

Τον γνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια, μέσα από τον πρώτο κύκλο του Fame Story, όπου κατάφερε να είναι ένας από τους φιναλίστ του μεγάλου τελικού και τελικά να κερδίσει το μουσικό ριάλιτι.

Ο Νότης Χριστοδούλου είχε σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία στο τραγούδι, ειδικά στο ξεκίνημά του και ο κόσμος ακόμα και σήμερα, ακούει τα τραγούδια του και διασκεδάζει. Όσον αφορά το κομμάτι του Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης, είναι πλέον επίσημο ότι επιστρέφει στις οθόνες των τηλεθεατών την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί και πολλοί και εκείνοι που έχουν επιβεβαιώσει ότι θα συμμετέχουν, ανάμεσά τους και εκείνο του τραγουδιστή Νότη Χριστοδούλου, ο οποίος και δεν είχε τοποθετηθεί καθόλου μέχρι πρότινος για το συγκεκριμένο θέμα. Πριν από λίγες ώρες, έκανε την ανατροπή και ξεκαθάρισε τη θέση του, για το αν τελικά θα είναι ένας από τους διασήμους, του φετινού κύκλου για το ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέβασε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία ξεκάθαρίζει με αρκετά άμεσο τρόπο, ότι δεν θα συμμετέχει στο παιχνίδι και δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, γράφοντας: «Άσε μας αγάπη μου που θα τρέχω στις ζούγκλες. Δεν πάω πουθενά. Τα φιλιά μου».

Δείτε στην παρακάτω gallery την χαρακτηριστική εικόνα που δημοσίευσε ο τραγουδιστής:

Διαβάστε επίσης:

Ο Σπύρος Μπιμπίλας «αποχαιρετά» τη Ροζίτα Σώκου: «Μας είχες όλους σαν παιδιά σου»

Θλίψη. Πέθανε η Ροζίτα Σώκου - Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης της

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τρίτη καταγγελία σε βάρος του - «Ήμουν 15χρονών»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved