Ευγενία Τσαούση: «Ό, τι φοβάμαι φροντίζω να το αντιμετωπίζω»
Showbiz

Ευγενία Τσαούση: «Ό, τι φοβάμαι φροντίζω να το αντιμετωπίζω»

Το μέλλον ανήκει σίγουρα στην Ευγενία Τσαούση και έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από εκείνη.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το κίνημα metoo, αν έπεσε από τα σύννεφα μετά τις σοβαρές καταγγελίες που έκαναν συνάδελφοι της και για το αν έχει ψυχαναγκασμούς.

Έχεις παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές επιτυχίες. Θα μοιραστείς μαζί μας μια συγκινητική στιγμή;

Πολύ συγκινητική στιγμή ήταν όταν στην «Πολυκατοικία» γυρίζαμε το τελευταίο επεισόδιο. Υπήρχε μεγάλη φόρτιση και συγκίνηση, γιατί περνάγαμε πάρα πολύ ωραία και δεν ήθελα καθόλου να τελειώσει αυτή η δουλειά.

-Πιστεύεις στο κίνημα metoo;

Φυσικά και πιστεύω και χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκαν τη δύναμη αυτές οι γυναίκες να μιλήσουν. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Βέβαια να πούμε ότι αυτά συμβαίνουν σε όλους τους χώρους, απλά σε εμάς ίσως να παίρνει κάποια μεγαλύτερη διάσταση γιατί ακουστήκαν κάποια γνωστά ονόματα. Εύχομαι μέσα από όλο αυτό να αλλάξουν κάποια πράγματα και να σταματήσουν να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, γιατί είναι πάρα πολύ άσχημο. Είναι κακό.

-Συνάδελφοί σου βρίσκονται προφυλακισμένοι μετά από σοβαρές καταγγελίες. Έπεσες από τα σύννεφα;

Στον χώρο μας, όλοι μας έχουμε ακούσει για καταστάσεις που έχουν συμβεί. Αυτό όμως όχι δεν το περίμενα. Έπαθα μεγάλο σοκ με αυτά που καταγγέλθηκαν. Ωστόσο να σου πω ότι δεν ήθελα να ξέρω λεπτομέρειες, προσπαθούσα να μην μάθω, γιατί φοβόμουν ότι θα με επηρεάσει πάρα πολύ ψυχολογικά όλο αυτό. Σίγουρα πρέπει να προσέχουμε και να τα ακούμε, για να γνωρίζουμε τι γίνεται γύρω μας, αλλά ήταν πάρα πολύ σκληρά αυτά που ακούστηκαν.

-Τι σε φοβίζει;

Πραγματικά, με όλα αυτά που συμβαίνουν, δεν ξέρω τι να σου απαντήσω. Στο λέω αυτό γιατί με την πανδημία είδαμε ότι τελικά μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε όλα. Όταν κοιτάς τον φόβο σου κατά μέτωπο και τα καταφέρνεις, τότε νομίζω ότι όλα γίνονται πιο εύκολα. Ό, τι φοβάμαι λοιπόν, φροντίζω να το αντιμετωπίζω.

-Ψυχαναγκασμούς έχεις;

Έχω κάποιους, ναι. Όπως για παράδειγμα ότι βγαίνω από την πόρτα για να φύγω και ξανά μπαίνω μέσα για να τσεκάρω αν έσβησα το κερί, αν έκλεισα το θερμοσίφωνο, αν έχω βγάλει τον βραστήρα από την πρίζα και άλλα τέτοια.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved