Mαρίνα Λαμπροπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που εγκατέλειψε για πολλά χρόνια την τηλεόραση
Showbiz

Mαρίνα Λαμπροπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που εγκατέλειψε για πολλά χρόνια την τηλεόραση

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου για χρόνια επέλεξε να μείνει εκτός της μικρής οθόνης και φέτος επέστρεψε ως κριτής στο DWTS.

H ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε πώς βρέθηκε στο φιλανθρωπικό σόου χορού του Star, για τους λόγους που εγκατέλειψε την τηλεόραση και αν νιώθει πλήρης από την καριέρα της.

Πώς βρέθηκες στο DWTS;

Ημουν χρόνια πριν στην τηλεόραση -αλήθεια, το θυμάσαι;- και ήταν γνωστό ότι ασχολούμουν με τον χορό. Πέρυσι τα Χριστούγεννα συμμετείχα σε ένα φιλανθρωπικό επεισόδιο του «Τροχού της Τύχης». Η παραγωγή ήταν η ίδια και λίγο μετά από εκείνη την εμφάνιση ήρθε η πρόταση για το σόου. Παρεμπιπτόντως, θυμάμαι, όταν είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη -είχα τότε μόλις γυρίσει από την Καβάλα-, εκείνη μου είχε πει ότι όλα θα πήγαιναν πολύ καλύτερα στη ζωή μου. Βρισκόμουν σε μια δύσκολη περίοδο τότε. Οντως και έγινε. Η πρόταση για το DWTS ήταν κάτι τηλεοπτικό, αλλά 100% εστιασμένο στο αντικείμενο μου.

Χορεύεις από παιδί;

Από πολύ μικρή ήμουν μέσα στη σχολή της Αννας Πέτροβα, της τότε διευθύντριας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η μαμά μου χόρευε στο σπίτι -ήταν κι εκείνη πάλαι ποτέ μαθήτρια της Ελλης Ζουρούδη- και δεν είχαμε αφήσει παράσταση για παράσταση που δεν παρακολουθούσαμε. Η μητέρα μου με μύησε στον χορό, και αυτό μου βγήκε σαφέστατα σε πολύ καλό.

Και πώς μια νεαρή μπαλαρίνα βρίσκεται στην τηλεόραση;

Ηταν τότε πολύ φίλη μου η κόρη του παραγωγού Βιτόριο Πιέτρα, η Βαλεντίνα. Εκείνη με ρώτησε αν ήθελα να δοκιμάσω να συμμετάσχω σε ένα σόου που είχε να κάνει με την παρουσίαση και τον χορό. Ετσι ξεκίνησα. Μετά από εκεί ήρθαν οι συμμετοχές στα σίριαλ και άρχισα να δουλεύω στο θέατρο. Παράλληλα συνέχισα και τις σπουδές μου στο Λονδίνο. Εκανα πολλά. Στα 27 μου έκανα την τελευταία μου τηλεοπτική εμφάνιση. Στα 30 μου αποφάσισα να ανοίξω τη δική μου σχολή χορού.

Σοκ να σε μαθαίνουν ξαφνικά όλοι μέσα από το γυαλί;

Πριν από το «3,2,1» έκανα διαφημίσεις. Την πρώτη μου διαφήμιση την είχα κάνει μαζί με τη Βίκυ Καγιά. Η εκπομπή με εξυπηρέτησε γιατί πάντα ήμουν πολύ περήφανη. Ηθελα να βγάζω τα δικά μου χρήματα, να είμαι αυτάρκης. Ηθελα να δουλεύω και να μπορώ να πληρώνω τα δίδακτρα του κολεγίου όπου σπούδαζα τότε. Εφευγα από τα μαθήματα, έπαιρνα ταξί, βαφόμουν στη διαδρομή και έβγαινα στην εκπομπή. Εφευγα και πάλι από την αρχή.

Τα αναπολείς εκείνα τα χρόνια;

Καθόλου. Δεν μου άρεσαν γιατί με πίεσαν πολύ με τις σπουδές μου. Δεν τα ευχαριστήθηκα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω.

Γιατί εγκατέλειψες την τηλεόραση;

Είχα μια ομάδα χορού στην Ιταλία, έκανα μεταπτυχιακό στο Λονδίνο, χόρευα πολύ. Δεν μπορούσα να κάνω τα πάντα. Κάτι δεν θα γινόταν σωστά.

Πάντα προτεραιότητα ο χορός;

Είναι η ζωή μου όλη.

Νιώθεις πλήρης από την καριέρα σου;

Θα ήθελα να έχω χορέψει κι άλλο. Ποτέ δεν μου φτάνει. Δόξα τω Θεώ, το σώμα μου ακόμα ακούει.

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved