Χριστίνα Παυλίδου: Ο Παΐσιος, ο σεναριογράφος σύζυγός της που υπογράφει τη σειρά και η εξομολόγηση
Showbiz

Χριστίνα Παυλίδου: Ο Παΐσιος, ο σεναριογράφος σύζυγός της που υπογράφει τη σειρά και η εξομολόγηση

Η Χριστίνα Παυλίδου, είναι η Κύπρια ηθοποιός που μας έχει μαγέψει με την ερμηνεία της σειρά «Άγιος Παΐσιος-Από τα Φάρασα στον ουρανό».

Ήταν μια πραγματική τηλεοπτική έκπληξη καθώς το 2017 ήταν η τελευταία φορά που την είδαμε δει στη σειρά του Ant1 «Δίδυμα Φεγγάρια».

Φέτος επέστρεψε μέσα από τον ρόλο της Ευλογίας Εζνεπίδη στη σειρά που υπογράφει ο σεναριογράφος σύζυγός της, Γιώργος Τσιάκκας.

Ποια είναι η Χριστίνα Παυλίδου

Αριστούχος απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου Ελλάδος, το 1991 τελειώνει τις σπουδές της και μετά από τρεις μήνες παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του θεατρικού έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ Ρωμαίος και Ιουλιέτα.

Μια θεατρική παράσταση που έμελλε να γίνει σταθμός στη ζωή της καθώς τον ρόλο του Ρωμαίου υποδυόταν ο Γιώργος Τσιάκκας.

Από το επαγγελματικό της προφίλ απαριθμεί δεκάδες θεατρικές παραστάσεις ενώ οι ρόλοι της μέσα από την μικρή οθόνη την καθιέρωσαν ως μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της Κύπρου. Είτε σε ρόλο δραματικό, είτε σε κωμικό η Χριστίνα Παυλίδου απέδειξε πως γεννήθηκε για να υπηρετεί την τέχνη της υποκριτικής.

«Πιστεύω ότι καμιά συνάντηση στη ζωή μας δεν γίνεται τυχαία... Κάθε άνθρωπος που έρχεται στη ζωή μας, έρχεται για κάποιο λόγο! Είναι στο χέρι μας, όμως, να αποφασίσουμε αν ο άνθρωπος αυτός θα έχει σημαντικό ρόλο ή αν απλώς θα κάνει ένα πέρασμα και θα φύγει...Με τον Γιώργο ένιωσα ότι ήταν ο άνθρωπος που ήρθε για να μείνει! Και η πορεία το επιβεβαίωσε... 25 χρόνια γάμου και τέσσερα παιδάκια!»

Τα τέσσερα παιδιά, η εξομολόγηση για τον γάμο της και η ηθοποιός κόρη της

Η Χριστίνα Παυλίδου έχει τέσσερα παιδιά, τον Άλκη, την Αντιγόνη, τη Μαρία και την Ελένη.

Η κόρη της Μαρία μάλιστα επέλεξε να ακολουθήσει το δρόμο της υποκριτικής.

«Από μικρή είχε δείξει την έφεσή της. Και μπορώ να σου πω πως υπάρχει και ταλέντο – αν και είμαι πολύ αυστηρή μαζί της. Νομίζω πως θα τα καταφέρει και θα περάσει σε μία αξιόλογη σχολή. Τώρα είμαστε στη διαδικασία της προετοιμασίας για τις εξετάσεις και τελώ χρέη δασκάλας», είχε πει η ίδια

Η εξομολόγηση για τη σχέση με τον άντρα της

«Μετά από ένα σημείο που βγήκε από το σπίτι, όταν δεν έγραφε και τόσο πολύ για την τηλεόραση και αρχίσαμε να κάνουμε θέατρο και σκηνοθετούσε, γλυκάθηκε και μου έλεγε “Αχ τι ωραία, που είμαι με κόσμο πάλι, που βγαίνουμε έξω, που μιλάω με συναδέλφους”. Ο Γιώργος ήταν πάρα πολλά χρόνια έγκλειστος. 13 χρόνια, δεν το λέω υπερβολικά. Εγώ ζούσα σαν ζωντοχήρα. Στα γενέθλια, στους γάμους, στις κηδείες μόνη μου πήγαινα», έχει πει.

Ο ρόλος στη σειρά

Ποια είναι η Ευλογία Εζνεπίδη

Η μητέρα του Αγίου Παϊσίου. Μια ταπεινή γυναίκα με βαθιά πίστη και απλότητα. Βοηθά τον Αρσένιο από μικρό παιδί να διορθώσει τα ελαττώματά του και τον οδηγεί βήμα-βήμα στην πνευματική ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved