Μάκης Παντζόπουλος: Το μοναδικό βίντεο από τα Άχλα της Άνδρου, που ζηλέψαμε
Showbiz

Μάκης Παντζόπουλος: Το μοναδικό βίντεο από τα Άχλα της Άνδρου, που ζηλέψαμε

Ο Μάκης Παντζόπουλος δημοσίευσε ένα μοναδικό βίντεο από τα Άχλα της Άνδρου και «μείναμε άφωνοι» με την εντυπωσιακή θέα!

Μετά από καιρό ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε στον τόπο του - όπως είχε αναφέρει και η Ελένη μέσα από την εκπομπή της - και ανήρτησε ένα βίντεο στο instagram του δείχνοντάς μας την υπέροχη θέα που μπορεί να απολαύσει κανείς από ψηλά!

Πριν λίγες μέρες που ο καιρός ήταν καλύτερος, ταξίδεψε έως τα Άχλα της Άνδρου και απόλαυσε μοναδικές στιγμές.

Και μπορεί να μη δημοσιεύσει φωτογραφίες με τον ίδιο ή με την οικογένεια του, όμως ανεβάζει κατά διαστήματα εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο από τον τόπο καταγωγής του και επίγειο παράδεισο της Ελένης Μενεγάκη.

Επίγειο παράδεισο και ησυχαστήριο χαρακτηρίζουν το συγκρότημα κατοικιών του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο όσοι πέρασαν εκεί τα καλοκαίρια τους. Η λαμπερή παρουσιάστρια το γνωρίζει αυτό καλύτερα από τον καθένα. H φύση του νησιού, η θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και οι όμορφες κατοικίες που διαθέτουν ο Μάκης και η Ελένη φαίνεται ότι προσφέρουν στην παρουσιάστρια την ηρεμία και την χαλάρωση που χρειάζεται.

Ο σύζυγος της παρουσιάστριας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram ένα στιγμιότυπο και μας έδειξε τις ομορφιές του τόπου του και την υπέροχη θέα με φόντο τα καταγάλανα νερά!

Δείτε την και εσείς στο παρακάτω βίντεο!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved