Κρίστελ Καπερώνη: «Οι γονείς μου δεν με άφησαν εκτεθειμένη και δεν βίωσα οδυνηρά το χωρισμό τους»
Showbiz

Κρίστελ Καπερώνη: «Οι γονείς μου δεν με άφησαν εκτεθειμένη και δεν βίωσα οδυνηρά το χωρισμό τους»

Η Κρίστελ Καπερώνη μίλησε για το αν έπαιξε ρόλο στην ενασχόληση της με την υποκριτική το γεγονός ότι είναι κόρη της Γιούλης Ηλιοπούλου που είναι επίσης ηθοποιός.

Η νεαρή ηθοποιός σχολίασε επίσης τη σχέση με τη μητέρα της και αν μοιάζουν ως χαρακτήρες αλλά και τον άδικο χαμό του καλού φίλου και συναδέλφου της, Πάνου Νάτση.

Έπαιξε ρόλο στην ενασχόληση σου με την υποκριτική το γεγονός ότι η μητέρα σου Γιούλη Ηλιοπούλου, είναι επίσης ηθοποιός;

Νομίζω ότι τα παιδιά των ηθοποιών είτε λατρεύουν είτε μισούν το θέατρο. Απλώς, εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία.

Πώς είναι η μεταξύ σας σχέση;

Δεν θα έλεγα ότι έχουμε την κλασική σχέση μαμάς - κόρης, είμαστε περισσότερο φίλες. Πιστεύω πως παίζει ρόλο και η μικρή διαφορά ηλικίας που έχουμε καθώς με απέκτησε στα 19 της. Ουσιαστικά, μεγαλώσαμε και μεγαλώνουμε μαζί. Πηγαίνουμε μαζί για ψώνια και επικοινωνούμε στα social media. Τη θαυμάζω πολύ γιατί είναι ένας άνθρωπος με πολλή δύναμη και χιούμορ, αρκετά μπροστά από την εποχή της. Τόλμησε να πάρει ρίσκα στη δουλειά της, όπως, για παράδειγμα, να βρεθεί, από την Επίδαυρο, να παρουσιάζει και να παίζει στην τηλεόραση και από εκεί να κάνει παιδικό θέατρο. Ακολουθεί μέχρι σήμερα την καρδιά της στην τέχνη της, κι αυτό είναι πολύ γοητευτικό.

Μοιάζετε ως χαρακτήρες;

Θεωρώ πως έχουμε αρκετά κοινά στοιχεία σε ό,τι αφορά το θάρρος και τη διάθεση να δοκιμάζουμε τους εαυτούς μας σε νέες καταστάσεις. Απλώς, εγώ είμαι πια νευρική, ενώ εκείνη πιο επίμονη και προστατευτική.

Το διαζύγιο των γονιών σου ήταν μια οδυνηρή εμπειρία για σένα;

Ήμουν στην εφηβεία όταν χώρισαν οι γονείς μου και θυμάμαι ότι είχα σοκαριστεί γιατί δεν είχα καταλάβει πως είχαν προβλήματα. Ήταν ένα ζευγάρι που έπαιζε στα εξώφυλλα της εποχής και όλοι έλεγαν πόσο αγαπημένοι, ερωτευμένοι και ωραίοι είναι μαζί. Όταν χώρισαν, στην αρχή ήταν όλα περίεργα. Δεν ήξερα τι έπρεπε να πω και πώς να βρω τις ισορροπίες μου. Το καλό είναι ότι οι γονείς μου δεν με άφησαν εκτεθειμένη και δεν βίωσα οδυνηρά το χωρισμό τους. Ήταν κοντά μου και με βοήθησαν να τον διαχειριστώ. Πλέον μπορώ να πω ότι είναι κάτι που δεν κουβαλώ σαν βάρος, το έχω αποδεχθεί.

Πριν από λίγο καιρό, έκανες μια συγκινητική ανάρτηση στα social media για τον ηθοποιό Πάνο Νάτση, που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή, με τον οποίο ήσαστε πολύ κοντά και είχατε συνεργαστεί και στο θέατρο.

Ο Πάνος είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Η παράσταση «Μαύρη Ζάχαρη» όπου συνεργαστήκαμε ήταν η πρώτη του και η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο, ήταν μάλιστα και η πρώτη θεατρική παραγωγή που ανέλαβα όταν τελείωσα τη σχολή. Η συνεργασία αυτή μας άφησε μια πολύ μεγάλη αγάπη και φιλία. Ο Πάνος ήταν στον πολύ στενό μου οικογενειακό κύκλο, όπως μου αρέσει να λέω για τους δικούς μου ανθρώπους. Μου είναι δύσκολο να σκέφτομαι ότι έχει φύγει γιατί ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος φως και χαρά, για τον οποίο κανείς δεν μπορεί να θυμηθεί κάτι αρνητικό, κάτι στενάχωρο ή σκοτεινό. Είναι πολύ δύσκολο να μάθουμε να ζούμε χωρίς τον Πάνο.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved