Βασίλης Καλλίδης: «Όταν κόβω σέλινο για να βάλω στο φαγητό δακρύζω, γιατί ο πατέρας μου το λάτρευε»
Showbiz

Βασίλης Καλλίδης: «Όταν κόβω σέλινο για να βάλω στο φαγητό δακρύζω, γιατί ο πατέρας μου το λάτρευε»

Ο Βασίλης Καλλίδης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους σεφ της χώρας μας και έχει κάνει επιτυχημένες εκπομπές στη μικρή οθόνη.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ανέφερε αν έχει συναντήσει κακοποιητικές συμπεριφορές στις κουζίνες και τι τον πληγώνει.

-Στις κουζίνες έχεις συναντήσει κακοποιητικές συμπεριφορές;

Παλαιότερα στις κουζίνες ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα, σε πολλά επίπεδα. Στο σήμερα, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, αλλά δεν παύει το επάγγελμα του μάγειρα να είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά. Έχω περάσει σχεδόν τα πάντα, αλλά κακοποιητικές συμπεριφορές δεν έχω δεχτεί, καθώς είμαι ένας πολύ αντιδραστικός άνθρωπος. Ούτε σε εμένα έχει συμβεί, αλλά ούτε και στους γύρω μου και να είμαι παρών. Ειδικά με τις γυναίκες, είμαι πολύ ευαίσθητος και είχα πάντα εμμονή να τις προστατεύσω σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Τις πρόσεχα σαν αδερφές μου.

-Τι σε πληγώνει;

Με πληγώνει η αδικία στο σύμπαν. Είναι αυτό που κλονίζει και την πίστη μου. Δηλαδή όταν ακούω για άρρωστα παιδιά ή όταν βλέπω βίντεο από τις εμπόλεμες ζώνες, συγκλονίζομαι. Πληγώνει την πίστη μου. Παλαιότερα πληγωνόμουν και από ανθρώπους, φιλίες κλπ αλλά πλέον έχω γίνει πιο σκληρόπετσος. Έχει πάψει να με αφορά τόσο πολύ το τι λένε και κάνουν οι άλλοι.

-Ποια είναι η πιο ασφαλής σου αγκαλιά;

Της μαμάς μου..

-Έχασες πρόσφατα τον μπαμπά σου. Δεν ένιωσες την ανάγκη να το μοιραστείς με τον κόσμο;

Ένιωσα ότι δεν υπήρχε λόγος να μοιραστώ την απώλεια του μπαμπά μου με τον κόσμο. Την μοιράστηκα με αυτούς που έπρεπε. Ωστόσο το έμαθαν πολλοί και πήρα πολλή αγάπη. Εκείνες τις πρώτες μέρες, δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται. Είσαι σε σοκ, ούτε να θρηνήσεις δεν μπορείς. Η συνειδητοποίηση έρχεται μετά από κάποιο διάστημα. Δεν έχω πέσει στα πατώματα να κλαίω, αλλά για παράδειγμα όταν κόβω σέλινο για να βάλω στο φαγητό δακρύζω, γιατί ο πατέρας μου λάτρευε το σέλινο.Παρόλο που ανεβάζω πάρα πολλά πράγματα στα σόσιαλ, αυτό ήθελα να το κρατήσω για εμένα.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved