25η Μαρτίου: Δειτε τους επώνυμους σε παιδική ηλικία ντυμένους τσολιάδες να κάνουν παρέλαση
Showbiz

25η Μαρτίου: Δειτε τους επώνυμους σε παιδική ηλικία ντυμένους τσολιάδες να κάνουν παρέλαση

Οι γονείς αρκετών επωνύμων της ελληνικής showbiz τους έντυναν τσολιαδάκια και απαθανάτιζαν την στιγμή. 

Φέτος γιορτάζουμε 201χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821. Οι Έλληνες της showbiz φόρεσαν τα γιορτινά τους και έντυσαν τα μικρότερα παιδιά τους με παραδοσιακές φορεσιές, όπως έκαναν και οι δικοί τους γονείς όταν ήταν παιδιά.

Πολλοί μάλιστα έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, δείχνοντάς μας πώς ήταν σε μικρή ηλικία φορώντας τη στολή του τσολιά.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Γιάννης Βαρδής, η Σάσα Σταμάτη είναι μερικοί από εκείνους που σαν παιδιά ντύθηκαν τσολιαδάκια για να γιορτάσουν την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Δείτε την gallery.

Σαν σήμερα, το 1821, η χώρα μας εναντιώθηκε στον τουρκικό ζυγό και στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, από τον Αρχηγό της Φιλικής Εταιρείας Αλέξανδρο Υψηλάντη, ώστε να επιτευχθεί η δημιουργία ανεξάρτητου κράτος, και να αποτιναχθεί η οθωμανική κυριαρχία.

Όσον αφορά στη Χριστιανοσύνη, την 25η Μαρτίου εορτάζεται ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, σε ανάμνηση της χαρμόσυνης αναγγελίας από τον αρχάγγελο Γαβριήλ προς την Παρθένο Μαρία ότι πρόκειται να γεννήσει τον Υιό του Θεού.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved