Μαρία Καλάβρια: Θετική στον κορονοϊό - «Μαζί ακόμη και στα δύσκολα»
Showbiz

Μαρία Καλάβρια: Θετική στον κορονοϊό - «Μαζί ακόμη και στα δύσκολα»

Η Μαρία Καλάβρια αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι θετική στον κορονοϊό.

Ο κορονοϊός καλά κρατεί και καθημερινά τα κρούσματα όλο και ανεβαίνουν. Σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 23.106 νέες μολύνσεις από τον ιό, ενώ παράλληλα ανακοινωθήκαν 53 νέοι θάνατοι.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν θετικοί ήταν και η Μαρία Καλάβρια, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται να κρατάει το θετικό της τεστ.

«Μαζί ακόμη και στα δύσκολα. Θετική», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας και φυσικά αναφερόταν στο σκυλάκι της.

Να θυμίσουμε πως πριν ένα μήνα περίπου η Μαρία Καλάβρια είχε αποκαλύψει στην εκπομπή Happy Day πως ο Κώστας Πηλαδάκης ενδέχεται να κάνει πρόταση γάμου στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, όταν εκείνη αποχωρίσει από το Survivor.

Η επιχειρηματίας είχε δηλώσει:«Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Έστειλε το μήνυμα καθαρά για να στηρίξει τη Ναυσικά. Αθέτησε τις αρχές του που δε θέλει να βγαίνει ούτε στην τηλεόραση για να στηρίξει τη Ναυσικά. Πιστεύω ότι θα υπάρξει δαχτυλίδι και πρόταση μετά το παιχνίδι. Γιατί όχι;».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved