Δημήτρης Αποστόλου: «Φλερτάρει» με τον ALPHA ο γνωστός σεναριογράφος
Showbiz

Δημήτρης Αποστόλου: «Φλερτάρει» με τον ALPHA ο γνωστός σεναριογράφος

Ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, έχει κάνει σπουδαίες επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση με τις κωμικές σειρές: «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» και «Η τούρτα της μαμάς».

Ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό με τις μοναδικές του ατάκες, (ποιος θα ξεχάσει το «Αμάν! Ο Χάνιμπαλ!» από τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», καθώς και πολλά αλλά) μέσα από τις σειρές «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» αλλά και από την πρόσφατη σειρά της ΕΡΤ1 «Η Τούρτα της μαμάς», η οποία και πήγε αρκετά καλά. Ωστόσο, αν και δεν έχει διευκρινιστεί για το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί με την σειρά «Η τούρτα της μαμάς», σύμφωνα με τις πληροφορίες του MYtv, ο σεναριογράφος έχει ετοιμάσει μια νέα πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι του τηλεοπτικού σταθμού, ALHPA.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου, πριν από δύο χρόνια, αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τις όποιες διαφορές είχαν προκύψει ανάμεσα τους και να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους. Έτσι, δημιούργησαν την κωμωδία αυτοτελών επεισοδίων «Η τούρτα της μαμάς», για την ΕΡΤ1, κερδίζοντας θετικές εντυπώσεις. Από ό,τι φαίνεται, όμως, η επόμενη σεζόν δεν θα τους βρει μαζί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «ΜΥτν», ενώ εκκρεμεί η τελική απόφαση της ΕΡΤ1 για το τι μέλλει γενέσθαι με την «Τούρτα της μαμάς», ο Δημήτρης Αποστόλου έχει ετοιμάσει μία νέα πρόταση. Και αυτή φέρει μόνο τη δική του υπογραφή. Ο ίδιος, μαζί με την εταιρεία παραγωγής Αργοναύτες, έχουν καταθέσει την πρόταση στον ΑLΡΗΑ και οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Από εκεί και πέρα, οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν σύντομα, ώστε να ξεκινήσουν οι απαραίτητες προετοιμασίες.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Αποστόλου – Μάγδα Πένσου: Βγήκε το διαζύγιό τους

Αποστόλου για Ρήγα: «Βρεθήκαμε μετά από 5 χρόνια και ήταν σαν να τα είχαμε πει την προηγούμενη μέρα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved